• 1

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putovanje kroz vreme je moguće: Poznate ličnosti "poziraju" sa svojim mlađim verzijama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Autor spaja dve fotografije uparujući njihov ton i razmeru, što rezultira pojedinačnim snimcima koji izgledaju potpuno realno

  • 1

I dok čovečanstvo još uvek čeka na izum vremeplova, Ard Gelink je pronašao način da se poigra sa vremenom uz pomoć "Fotošopa".

On stvara fotografije na kojima voljene poznate ličnosti "poziraju" sa svojim mlađim verzijama. Stare fotografije u kombinaciji sa novijim podsećaju publiku kako vreme brzo leti.

Autor spaja dve fotografije uparujući njihov kolorit i druge karakteristike, što rezultira pojedinačnim snimcima koji izgledaju potpuno realno. Njegove fotografije, koje stalno pravi, prikazuju neke poznate ličnosti pored svojih mlađih verzija iz detinjstva, otkrivajući kako su izgledale pre nego što su postale poznate, prenosi "Mymodernmet.com".

Na drugim fotografijama, Gelink pokazuje kako su poznati izgledali na samom početku svoje karijere odnosu na to kako izgledaju sada.

Tu je i najvoljenija dama Velike Britanije, princeza Dajana, ali i preminula kraljica Elizabeta II, koja "pozira" sa svojim mlađim verzijama sebe.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • bb

    12. januar 2023. | 12:20

    I svi sem Elizabete II operisali noseve...

    Podelite komentar