• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bred Pit i u 59. godini mami uzdahe: S ponosom nosi bore, i dalje poželjan

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je miljenik žena

  • 0
Brad Pitt, Margot Robbie Foto: Tanjug/AP

Bred Pit ne samo da važi za jednog od najboljih glumaca na svetu, već je poznat i kao jedan od najlepših i najzgodnijih muškaraca. S obzirom na to da ove godine puni 60 godina, Bred izgleda idealno, i kako bi mnogi rekli, bar deceniju mlađe.

Sinoć se čuveni glumac pojavio na premijeri filma "Vavilon", u kom igra jednu od glavnih uloga, a skoro niko nije ostao imun na to kako Bred izgleda.

Počevši od njegovog stajlinga koji je bio besprekoran, pa do fizičkog izgleda - sve je bilo i više nego dovoljno da sve oči budu uprte u njega. Mnogi su komentarisali kako Bred sa ponosom nosi svoje bore, te se pitaju kako sa 59 godina uspeva da izgleda tako.

Prema britanskom medicinskom direktoru Njujorške dermatološke grupe, doktoru Kostasu Papageorgiou, Bred Pit zaista vodi računa o svom fizičkom izgledu.

- Ne pokušava da izgleda mlađe, ali izgleda kao najzdravija verzija sebe. Čini se da Bred vodi računa o svom licu i vratu i da ih štiti od sunca i na ovoj način čuva elastičnost kože - kaže dr Kostas, a prenosi "Magazine".

On takođe ističe da Bred sigurno nije radio vidljive operacije i botoks.

- Iako bi Bred mogao da uradi operaciju blefaroplastike pomoću koje bi "sredio" gornje kapke, on je dovoljno pametan da to izbegne i zadrži prirodan izgled - naglašava dr Kostas i dodaje da veliku ulogu u njegovom izledu verovatno igraju i geni.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota