• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tajna mladalačke lepote En Hatavej: Evo kako ona čuva kožu od štetnih faktora

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mama joj je udelila savet zlata vredan!

  • 0
Anne Hathaway Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Zadivljeni večno mladalačkim izgledom En Hatavej, mnogi žele da znaju čime se ona to tačno služi da održi svoj besprekorni porcelanski ten.

Četrdesetogodišnja glumica koja je osvojila pubiku u filmovima "Đavo nosi Pradu" i "Princezini dnevnici", napravila je selfi bez šminke, a fanovi su se divili njenoj blistavoj koži i prirodnim pegama.

- Ona ne stari. UOPŠTE - napisao je jedan fan u komentarima, na šta se nadovezalo stotinu njih kako bi konstatovali isto.

Pa, kojim se to trikovima i proizvodima služi glumica?

Hatavej ozbiljno shvata korišćenje SPF-a. Ona je za "The Sun" 2012. rekla da ju je mama naučila da svakodnevno nosi kremu za sunčanje sa faktorom 30, dodajući:

- Čak nosim i kišobran kada hodam po suncu i koristim sprej ako treba da izgledam kao da sam se sunčala.

- En je neverovatno disciplinovana kada je u pitanju njena koža - rekla je njena dugogodišnja kozmetičarka Su-Man za "Net-a-Porter" 2022. Profesionalac za lepotu slavnih preporučuje nanošenje tonika i seruma.

- Da biste posvetlili i obnovili kožu, koristite piling za uklanjanje mrtvih ćelija kože i nanesite tonik i serum pre nego što ih zapečatite hidratantnom maskom - savetuje Su-Man, dodajući da bi trebalo da nakon toga slede krema za predeo ispod očiju i hidratantna krema.

Su-Man je rekla za "Net-a-Porter" da preporučuje da ih primenjujete ujutru, a ne pre spavanja.

- Želite da zablistate i izađete, a ne da blistate i da odete u krevet - objasnila je ona, dodajući da preporučuje kombinovanje maski sa masažom lica kako biste razbudili letargičnu kožu i smanjili natečenost.

Hatavejeva je dugo radila sa šminkerkom Guči Vestman, koja je koristila proizvode napravljene od povrća, skvalana i semena kamelije i kokosovog ulja za hranljivost, a sadržali su još i vitamin E i  bili bogati antioksidantima i uljem jojobe, piše "Page Six".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota