• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Negujte se prirodom: Koža zaslužuje samo najbolje

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kozmetika za celu porodicu

  • 0
Calinesse kozmetika Foto: Ivica Račić

Povratak prirodi sve je potrebniji i učestaliji, u raznim sferama života. U eri digitaizacije, koja umnogome olakšava život i unosi sasvim novu, savremenu dimenziju u njega, potreba čoveka za prirodom, kroz hranu koju jedemo ili kozmetiku kojom negujemo svoje telo sve je veća. I tu moderne tehnologije koriste ono najbolje iz prirode i čoveku daruju proizvode od sastojaka koji su mu od davnina poznati.

U sferi kozmetike posebno mesto zauzima jedan sastojak – magareće mleko. Ono hidrira, umiruje, smanjuje iritacije i crvenilo na licu, deluje kod rozače i kuporeze, ekcema i psorijaze, dermatisisa. Poboljšava elastičnost, regeneriše kožu, podmlađuje i smanjuje bore, te njegovi mnogobrojni benefiti daju liniju kozmetičkih proizvoda koji koži nudi nešto sasvim novo.

Organska prirodna kozmetika "Calinesse" nastala je upravo na bazi magarećeg mleka, organskih ulja, cvetne vode i alpskih biljaka. Spoj nauke i prirodnih formula dao je kozmetiku za svakog člana porodice. Savršena kombinacija sastojaka svakog proizvoda idealna je za sve osobe i sve tipove kože.

Prirodni sastojci 

Kozmetika obrađena i razvijena sa visokim zahtevima za kvalitetom, transparentnošću i kontrolom sastoji se od 98 odsto prirodnih organskih sastojaka, koje je sertifikovano „Ecocert“. Proizvodi su proizvedeni u Švajcarskoj, a dizajnirani su za sve porodice na svetu.

Kompletna nega je misija „Calinesse" kozmetike, što podrazumeva širok asortiman proizvoda: od „Cocon lacte maske za lice“, preko „Secret lacte anti age kreme“, mleka za skidanje šminke, mleka za telo, „Eau lacte losiona“, do "Bebe asortimana", mleka za telo, krema i losiona, a uz trenutne bogate proizvode na tržište uskoro stiže i serum za lice.

Calinesse kozmetika Foto: Goran Popovski

U nameri da stvore nešto najnežnije, stručnjaci su pomešali sastojke poput cveta nevena, narandže, magarećeg mleka, aloe vera i stvorili liniju koja odgovara bebama od prvog dana do najstarijeg člana porodice.

Milky tretmani pružaju najzdraviju organsku negu lica na bazi magarećeg mleka, organskog bilja i ulja. Sadrže vitamine A, B1, B2, B6, C, D i E, a tretman je bogat i mineralima, omega kiselinama i antioksidantima. Podrazumevaju upotrebu prirodnih proizvoda koje je osmislio tim lekara iz Švajarske i Nemačke, a tretmani se ekskluzivno izvode u našoj prestonici, u "Divine medica" klinici i "Vitaminu".

Pakovanje od šećerne trske

Sva pakovanja u koja su smešteni visokokvalitetni proizvosi napravjena su od šećerne trske. Upotreba ovog biljnog materijala omogucava smanjenje od 75 odsto ugljen-dioksida (CO2). „Calinesse“ donosi nov pogled na ekologiju, pa je i pakovanje svakog proizvoda nakon upotrebe moguće potpuno reciklirati.

Brend posvećen nezi kvalitetnim, organskim proizvodima, uz viziju da svakoj osobi pruži najbolju negu kože, ima jasnu poruku: „Stvoren smo iz ljubavi, zato ljubav i daljemo."

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota