• 16
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova devojka je rešila da prestane da nosi grudnjak: Podstiče i druge žene da se osećaju podjednako samouvereno

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ležeći na svom krevetu, Mejsi je provela svoje "TikTok" pratioce kroz proces kojim je eliminisala grudnjake iz svoje garderobe

  • 16

Koliko god volele lep čipkasti veš, ne možemo a da ne priznamo da nam je i te kako lakše bez grudnjaka. Udobnost svakako zavisi i od vrste grudnjaka (svakodnevni grudnjak, sportski grudnjak itd.) i od građe.

Takođe postoji bezbroj faktora koji mogu doprineti bolovima u leđima, poput nemogućnosti prolaženja idealnog grudnjaka i prave veličine. Da ne spominjemo zatezanje i bolna i crvena ramena koja ugledamo na kraju dana kada skinemo grudnjak.

Sve češće nailazimo na svedočenja devojaka koje su jednostavno rešile da preseku i prestanu da ga nose.

U video-snimku objavljenom na "TikToku", Mejsi (@meetagirlnamedmacei) je otvoreno govorila o navici koja je sada postala njen životni stil.

Ležeći na svom krevetu, Mejsi je provela svoje "TikTok" pratioce kroz proces kojim je eliminisala grudnjake iz svoje garderobe.

"Prvo, ne nosite grudnjake za spavanje", napisala je Mejsi. Nivo udobnosti ju je oduševio i doveo do logičnog sledećeg koraka.

"Osećaš se tako dobro da prestaneš da nosiš grudnjake kod kuće", nastavila je. "Onda prestanete da nosite grudnjake uopšte."

Posle nekog vremena, Mejsi više uopšte nije nosila svoje grudnjake, pa je odlučila da napravi mesta u svom ormanu.

@meetagirlnamedmacey Nipps be out ♬ Omg u lot using my sound - bailey💋

U potpunosti ih se otarasila, a u opisu snimka je podstakla svaku ženu koja razmišlja da krene istim putem.

Mejsin snimak odjeknuo je kod drugih žena koje su prestale da nose grudnjak, a koje su potvrdile da su im životi bolji bez pripijenog odevnog predmeta.

"Toliko dugo nisam nosila grudnjak", priznala je jedna. Nekolicina muškaraca u odeljku za komentare je podržala. Jedan je rekao da je biti bez grudnjaka "prelep koncept".

U međuvremenu, neke žene su priznale da su razmišljale da počnu da ne nose grudnjak, ali to tek treba da pretvore u stvarnost. "Želim da počnem, ali se bojim", rekla je žena. Druga je tvrdila: "Ipak je tako neprijatno, mrzim što ne nosim grudnjak".

Druge su polako radile ka svom cilju. "Još sam na drugom koraku", rekla je žena koja još uvek nosi grudnjake u javnosti.

Mejsi je brzo odgovorila i ohrabrila je. "URADI TO. To vas čini da se osećate tako samouvereno i udobno", zaključila je.

Video: Zabiberio joj gaćice i brus pa je devojka htela da svisne od svraba

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Djoka

    26. februar 2023. | 09:19

    Ja ne nosim gace i molim sve muškarce da mi se pridruže.

    Podelite komentar

  • Marija

    26. februar 2023. | 09:44

    Grudnjak je nesto sto najvise mrzim i zakonom bih ga tabranila.Nimada nisam spavala u njemu, a ni nosila po kuci.Jednostavno mi je udobnije bez njega. Nosim ga vani i na poslu,ali cim stugnem kuci od ulaznih vrata ga skidam.

    Podelite komentar

  • Ivana

    26. februar 2023. | 11:19

    Lupate gluposti! Postoje razlicite vrste grudnjaka. Zena koja kaze da su grudnjaci neudobni, koristi one sa zicama od kineza. Svrha grudnjaka je da pokrije nedostatke ili da pokrije visak koji bi se video da ga nema. Dovoljno su ljudi seksualno odlepili, jos kad bi zene prestale da nose grudnjake, samo bi im u grudi gledali. Danasnja moda je uzasna! Kratke majice, topici i naravno, sve na izvolte! Zaista mislim da nema nista privlacno u tome da nam se vide gole grudi dok setamo ulicom! Drugo, zenama koje imacu vece grudi, grudnjak pomaze da ih drzi i da ne budu teske! Mislim da je van svake pameti da se podrzi ovo! Zamislite da odete na poslovni sastanak i da vas saradnici ne slusaju uopste nego vam gledaju u grudi! Jako prosto i primitivno razmisljanje! Ako neka zena ne zeli da nosi grudnjak, to je licno njena stvar! Ali nemoj posle da se cudimo zato sto ih muskarci gledaju kao seksualne objekte! Ni odeca nije uvek udobna, pa to ne znaci da treba go da setas ulicom! Unormalite se! Malo pristojnosti i odmerenosti nam fali!

    Podelite komentar