≫ 

Ova devojka je rešila da prestane da nosi grudnjak: Podstiče i druge žene da se osećaju podjednako samouvereno

 ≫ 

Ležeći na svom krevetu, Mejsi je provela svoje "TikTok" pratioce kroz proces kojim je eliminisala grudnjake iz svoje garderobe

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • CY?

    28. februar 2023 | 17:49

    Šezdesetih nisam nosila brushalter, nije mi bio potreban i nije se primećivalo da ga nemam. Sedamdesetih sam rađala decu i nosila ga dugi niz godina. Poslednjih godina ga ne nosim, smeta mi i bolje se osecam. Ko nema velike grudi nema potrebe da se muči i da ga nosi. Samo opušteno, dosta je stega u životu.🤩😎😍😀❤

    Podelite komentar

  • Sasa

    26. februar 2023 | 23:18

    U zadnje vreme sve samo žene imaju neke želje. Nemam ja nikakve probleme sa tim. Al zar moraju ovo da budu vesti. Svaka žena zna već sta njoj odgovara. I milijarde žena na svetu su koje ne nose grudnjak i one koje nose. Al o ukusima ne vredi raspravljati

    Podelite komentar

  • Ivana

    26. februar 2023 | 11:19

    Lupate gluposti! Postoje razlicite vrste grudnjaka. Zena koja kaze da su grudnjaci neudobni, koristi one sa zicama od kineza. Svrha grudnjaka je da pokrije nedostatke ili da pokrije visak koji bi se video da ga nema. Dovoljno su ljudi seksualno odlepili, jos kad bi zene prestale da nose grudnjake, samo bi im u grudi gledali. Danasnja moda je uzasna! Kratke majice, topici i naravno, sve na izvolte! Zaista mislim da nema nista privlacno u tome da nam se vide gole grudi dok setamo ulicom! Drugo, zenama koje imacu vece grudi, grudnjak pomaze da ih drzi i da ne budu teske! Mislim da je van svake pameti da se podrzi ovo! Zamislite da odete na poslovni sastanak i da vas saradnici ne slusaju uopste nego vam gledaju u grudi! Jako prosto i primitivno razmisljanje! Ako neka zena ne zeli da nosi grudnjak, to je licno njena stvar! Ali nemoj posle da se cudimo zato sto ih muskarci gledaju kao seksualne objekte! Ni odeca nije uvek udobna, pa to ne znaci da treba go da setas ulicom! Unormalite se! Malo pristojnosti i odmerenosti nam fali!

    Podelite komentar