• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova devojka izgleda kao Điđi Hadid: Na zajedničkoj fotografiji, možete li pogoditi koja je koja?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi su komentarisali da im je trebalo neko vreme da razaznaju ko je Điđi, a ko Alisa na zajedničkom selfiju

  • 0

Postoje dani kada se probudimo i vidimo da nam koža blista, da nema nijedne nesavršenosti i da tog jutra ne moramo da stavimo nimalo šminke. Sigurne smo i zadovoljne. Sa druge strane, postoje dani kada naše raspoloženje utiče na naš izgled, pa tada, iako to drugi ne primećuju, nismo zadovoljne onim što vidimo u ogledalu.

Ono što Alisi u takvim danima pomaže jeste fotografija koju je ranije zabeležila sa supermodelom Điđi Hadid. Alisa i Điđi su napravile selfi, na kojem se uopšte ne može raznati ko je Alisa, a ko Điđi Hadid. Zauzele su identičnu pozu, nabacile blagi osmeh, a imale su čak i iste frizure.

- Kada god se osećam ružnom, ja se setim da sam ovako izgledala dok sam pozirala kraj Điđi Hadid - napisala je na "TikTok" videu Alisa i priložila svoj selfi sa Điđi.

@alyssamckayyy i fr thought i was gonna look like a monster 😭 ♬ original sound - Addictive lyrics <3

Alisi su u komentarima pisali kako ne mogu da razaznaju koja je koja od dve devojke na fotografiji.

"Trebalo mi je malo vremena dok nisam ukapirala ko je ko na fotografiji", "Prelepa si, izgledaš baš kao Điđi", "Ti si zapravo Điđi", glasili su neki od komentara podrške.

Alisina nesigurnost zapravo potiče od činjenice da joj je jedan očni kapak spušten, zbog čega joj jedno oko izgleda manje od drugog. Ipak, rešenje je pronašla kod proverenog hirurga i podvrgla se operaciji kako bi spušteni kapak podigla i ujednačila.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota