• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tretman koji će vašem licu vratiti sjaj i blistavost: Njegov glavni sastojak je bio tajna Kleopatrine lepote

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vaša koža zaslužuje samo najbolje

  • 0
Calinesse kozmetika Foto: Ivica Račić

Lepa i negovana koža lica predstavlja jedan od glavnih estetskih atributa u svim starosnim razdobljima. Svedoci smo toga da se u poslednje vreme više nego ikad govori o lepoj i negovanoj koži, ali mnogi ostaju zbunjeni kada treba da odaberu proizvod koji će koristiti za negu svoje kože.

U "moru" proizvoda koji sadrže razne hemijske sastojke, pravo je bogastvo pronaći kozmetičku liniju koja je bazirana na sastojcima iz prirode. Prirodni sastojak koji se uvek izdvaja kada je reč o lepoj i negovanoj koži je magareće mleko.

Zbog velike količine hranljivih sastojaka, ovo mleko je nazvano "prirodnim eliksirom mladosti", a poznato je da se Kleopatra kupala u njemu, da bi zadržala lepotu svoje kože.

Da bismo imali negovanu i zdravu kožu lica, važno je da koži pružimo najbolju negu, a tu vam upravo može pomoći organska prirodna kozmetika "Calinesse" koja je nastala upravo na bazi magarećeg mleka, organskih ulja, cvetne vode i alpskih biljaka.

Proizvodi "Calinesse" kozmetike proizvedeni su u Švajcarskoj i sastoje se od 98 odsto prirodnih organskih sastojaka, koje je sertifikovano "Ecocert".

Ono što je najbolje i najvažnije kod "Calinesse" proizvoda je činjenica da je kombinacija sastojaka idealna za sve tipove kože. Da su proizvođači vodili računa o svakom detalju govori i pakovanje koje je napravljeno od šećerne trske.

Milky tretmani

Tretmane "Calinesse" proizvodima, koje je razvila dr Elizabeta Prendzova u saradnji sa švajcarskim doktorima, možete probati u "Divine medica" klinici. Reč je o neinvazivnim tretmanima u antiejdžingu kojima je cilj održavanje mladolikosti na prirodan način.

U tretmane posle kojih će vaša koža biti blistava i sjajna spadaju i milky tretmani koji pružaju najzdraviju organsku negu lica na bazi magarećeg mleka, organskog bilja i ulja.

Ovaj tretman je bogat vitaminima A, B1, B2, B6, C, D i E, ali i mineralima, antioksidantima i omega kiselinama, te će vaša koža dobiti samo ono najbolje.

Ovaj tretman umiruje, smanjuje iritacije i bore, regeneriše i poboljšava elastičnost kože. On takođe deluje kod rozacee, kuporoze, ekcema i psorijaze.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota