• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Transplantacijom kose je vratila samopouzdanje: Veliko čelo je bilo njena velika nesigurnost

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova transplantacija joj je dala mogućnost da nosi kosu na mnogo novih načina i ne mora da brine o pokrivanju čela trakama, kapama i šiškama

  • 0

Sonja van den Berg nije bila zadovoljna svojim izgledom, tačnije nije bila zadovoljna veličinom svog čela, zbog čega je odlučila da se podvrgne transplantaciji kose, kako bi povratila samopouzdanje.

Odlučila je da jednom za svagda preduzme nešto u vezi sa svojom nesigurnošću i posetila je kliniku u Holandiji kako bi uradila transplantaciju kose i vizuelno smanjila čelo.

Procedura ju je koštala skoro 2500 funti i bila je toliko oduševljena rezultatima da je odlučila da osnuje sopstvenu kompaniju kako bi pomogla drugima da steknu samopouzdanje koje im je potrebno.

Sada je osnivač kompanije koja nudi sveobuhvatna putovanja za transplantaciju kose u Istanbul i Tursku.

Ova transplantacija joj je dala mogućnost da nosi kosu na mnogo novih načina i ne mora da brine o pokrivanju čela trakama, kapama i šiškama.

Sonja je rekla:

- Smešno je kako nešto tako suptilno može da napravi tako veliku razliku. Iskreno, malo sam tužna što nisam ranije znala za proceduru. Konačno, mogu da nosim kosu na načine i stilove koji mi nisu bili prijatni pre transplantacije kose, a kada je napolju vetrovito, ne osećam potrebu da sakrijem čelo kada mi vetar raznese kosu. Takođe se radujem plivanju tokom leta, jer ne moram da brinem o tome kada zaronim u bazen i da će mi čelo biti više izloženo kada izađem iz vode. Nikada nisam očekivala ovoliko interesovanje, ali je lepo što mogu da pomognem ženama koje dele istu nesigurnost kao i ja", prenosi "Daily Mail".

Susreće se i sa negativnim komentarima, poput onih u kojima joj sugerišu da joj to nije bilo neohodno, jer je mogla "jednostavno da skrati šiške" ili "prihvati sebe takvu kakva jeste".

- Međutim, radi se o tome šta me čini srećnom i ako mogu da pomognem drugim ljudima da se osećaju sigurnije, onda to mene čini dvostruko srećnijom - zaključila je.

Sa druge strane, dobila i pitanje zašto nije išla na operaciju spuštanja linije kose, ali je Sonja odgovorila da je to previše invazivno bilo i da je transplantacija jedan nehirurški vid spuštanja linije kose.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Trik za savršene lokne bez skupih difuzera: Potrebni su vam samo fen i kuhinjska cediljka

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota