• 1

Vreme čitanja: oko 2 min.

Adrijana Lima je šetala pistom samo 2 meseca nakon porođaja, ali više nema pritisak te vrste

Vreme čitanja: oko 2 min.

Iako je pre 10 godina prošetala pistom samo dva meseca nakon porođaja, Adrijana Lima posle trećeg porođaja više nema pritisak te vrste

  • 1
Adriana Lima Foto: Tanjug/AP

Brazilsku manekenku Adrijanu Limu (41)  "FIFA" je prošle nedelje imenovala za prvu globalnu ambasadorku navijača i ona će pre Mundijala raditi na globalnim inicijativama.

Uporedo sa ovim imenovanjem Lima se pojavila na crvenom tepihu događaja "The Best FIFA Football Awards", koji je organizovan u Parizu.

U crnoj dugačkoj haljini Lima je pokazala svež izgled, ali i mnogo prirodniji i ženstveniji oblik tela nego što smo navikli za bivšu zvezdu Viktorijinih anđela.

Lima je svoje treće dete, sina, rodila početkom septembra prošle godine, pa je potpuno prirodno da sedam meseci nakon porođaja ne izgleda kao da je spremna za modnu pistu.

Adriana Lima Foto: Tanjug/AP

Ipak, modni svet nikada neće zaboraviti kako se Lima 2012. godine, nakon rođenja druge ćerke Sijene, vratila na modnu pistu samo dva meseca nakon porođaja i zasenila sve na reviji Viktorijas sikreta.


Sada kada više nema pritisak te vrste, poznata manekenka prepustila je da priroda učini svoje i da joj se telo polako oporavi od rođenja trećeg deteta.

Adriana Lima Foto: AMANDA SCHWAB / INSTAR Images / Profimedia

Povratak slavne brazilke na modnu pistu te 2012, samo dva meseca od porođaja, jeste bio neverovatan i za poštovanje, ali je ujedno bio i neprirodan. Tokom trudnoće žensko telo se menja kroz devet meseci, a isto toliko, ako ne i više, potrebno mu je da se vrati u prvobitno stanje.

Budući da se Lima više ne bavi reklamiranjem donjeg veša i da je nedavno postala treći put mama, bilo je lepo videti je baš takvu - kao i svaku drugu novopečenu mamu, koja ne žuri sa gubitkom kilograma, kojoj izgled nije broj jedan već beba i njeno zdravlje, koja je svesna svoje vrednosti i lepote bez obzira na broj kilograma.

Adrijana je stoga vetar u leđa i ohrabrenje za sve mame koje se osećaju nesigurno nakon porođaja - nije najvažnije da povratite devojačku liniju, za to je potrebno vreme. Pustite svom telu da se prirodnim putem vrati u stanje pre trudnoće, a i ako se ne vrati, to nije razlog da nemate osmeh, baš kakav nosi i Lima.

Video: Kad se udruže i navijaju dve lepotice: Sofija Milošević i Adriana Lima pred utakmicu Srbija-Brazil

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Fredy

    7. mart 2023. | 11:40

    Sta je sa ovom damom, ona nelici na sebe, sta rade sa sebe ove dame pa to je bogu plakat.

    Podelite komentar