• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Šminkerka ukazuje na greške koje pravimo kada crtamo obrve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Profesionalna šminkerka porčuje nam kako da ispratite moderan način šminkanja obrva

  • 0
šminkerka sa tik toka, Beautybyjanae Printskrin: TikTok/@beautybyjanae

Nekada vam je potrebno mnogo koncentracije da biste ispratili sve trendove koji naiđu, pogotovo što za kozmetičke trendove treba imati vremena i za praksu.

Na svom "TikTok" profilu @beautybyjanae, mlada šminkerka Dženi Lokard je podelila vieo u kom objašnjava koji je to bolji način da se obrve nacrtaju kako bi izgledale lepše, prirodnije i u skladu sa modom.

Često žene nisu ni svesne da prave ove greške, ali, kako prenosi Daily Mail, ovaj tekst će vam sigurno ukazati na njih.

Mikroblejding, obrve Foto: Shutterstock

Prva greška jeste stavljanje pudera i ostale šminke, pre nego što uradite obrve.

Druga greška je preterano čupanje obrva, pogotovo u unutrašnjem delu obrva.  Ova geška je veoma česta i za sobom vuče još dodatne problemčiće. Kada preterate u čupanju obrva, onda se uglavnom okrenete ka produžavanju u čemu se često pretera, korišćenje predebele četkice ili previše tamne boje.

Dženi preporučuje da zato koristite jednu noviju metodu, tačnije, da koristite gel za obrve. Gel vam daje podignute i raščešljane obrve, koje deluju dosta prirodnije zbog naglašavanja svake dlačice obrve. Tankom četkicom možete upravljati u kom smeru želite da one idu, tako dobijate "čupave" obrve.

Kod ove metode korišćenja gela, javlja se i treća greška. Kada koristimo gel za obrve, treba biti pažljiv, jer se desi se naređa previše slojeva i da se time stvori neuredniji izgled.

@beautybyjanae Replying to @maiteweinberger of course these are just my opinions & you can rock whatever brows make you feel confident 🥰 #makeup #beauty #makeuptutorial #browtutorial #makeuphacks #makeuptipsandtricks #mua #makeupreview ♬ original sound - Janae Lockard

Uvek možete četkicom smiriti špiceve dlačica, ako vam obrve izgledaju previše čupave.

Četvrta greška jeste korišćenje previše svetlog korektora kada želite da oblikujete obrve. I kod ove moderne metode se javlja, ali oblikovanje se odnosi samo na donju liniju obrve.

Preko tri miliona ljudi je pogledalo ovaj video, a komentari su ispunjei pozitivnim komentarima kao i rerčima kako im je ovaj video znatno pomogao.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota