• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

VTMN Natural Beauty Concept je zelena oaza mira u centru grada: Širok spektar usluga za sve vaše potrebe

Vreme čitanja: oko 2 min.

Bilo da ste zakazale antistres masažu, pramenove, tretman lica ili manikir, boravak u Vitamin (VTMN) salonu obezbediće vam neophodan period relaksacije

  • 0
Vitamin (VTMN) Natural Beauty Concept Foto: Promo/Jelena Jakovljević

Žene koje vode računa o održavanju svog izgleda lepim najčešće posežu za najnovijim tretmanima koje nude saloni lepote. Ono što je jako važno jeste da budete informisane i da nijednu odluku ne donosite naprasno. Konsultacija sa kozmetičarima, koloristima i maserima je od presudne važnosti kada birate pravi tretman za sebe.

U umirujuće opremljenom enterijeru salona Vitamin (VTMN) Natural Beauty Concept imate mogućnost da vodite računa o svom kompletnom izgledu na jednom mestu. Sa obzirom na to da je sav u prirodnom zelenilu, boravak u VTMN salonu delovaće vam kao bekstvo iz gradske gužve.

Profesionalni i iskusni tim VTMN Natural Beauty Concept ima holistički pristup za svaku mušteriju kao i širok spektar usluga za sve vaše potrebe.

Bilo da ste zakazale antistres masažu, pramenove, tretman lica  ili manikir, boravak u VTMN salonu obezbediće vam neophodan period relaksacije. Tim visoko obučenih stručnjaka vodiće računa o svim vašim potrebama uz korišćenje premijum prirodnih proizvoda.

U "moru" proizvoda koji sadrže razne hemijske sastojke, pravo je bogastvo pronaći kozmetičku liniju koja je bazirana na sastojcima iz prirode. Prirodni sastojak koji se uvek izdvaja kada je reč o lepoj i negovanoj koži je magareće mleko.

Da bismo imali negovanu i zdravu kožu lica, važno je da koži pružimo najbolju negu, a tu vam upravo može pomoći organska prirodna kozmetika "Calinesse" koja je nastala upravo na bazi magarećeg mleka, organskih ulja, cvetne vode i alpskih biljaka.

Ovaj izuzetan brend, potpuno prirodnih sastojaka potpuno je u skladu sa VTMN Natural Beauty konceptom.

Briga o kosi će postati lakša kada ste u pravim rukama. Ako ne želite da gubite vreme popravljajući frizuru svakog jutra, zakažite posetu salonu jednom nedeljno i vaša kosa će biti u vrhunskom stanju. Poverite kosu frizeru i uštedite vreme. Posebnu negu, spram vaših potreba i tipa kose u VTMN pružaju frizeri uz "Kerastase" kozmetiku, odlikuju visoko koncentrovani aktivni sastojci, složeni molekularni kompleksi, prijatna tekstura i aroma i poslednje, ali ne najmanje važno, elegantan dizajn.

Ukoliko osećate pritisak svakodnevnog sedenja na poslu, najbolje ćete se opustiti uz masažu, a stručne savete o antiejdžingu ili nezi mladog problematičnog lica daće vam dobro obučeni kozmetički tehničari.

Danas, pored užurbanog i često haotičnog načina života, vreme je luksuz i zato su vrata VTMN otvorena od 9-21 h, sedam dana u nedelji.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota