• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Znate li koliko su visoke popularne pevačice? Ledi Gaga važi za najnižu, a iznenadiće vas najviša

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada vidimo profesionalne fotografije i video-snimke njihovih najnovijih hitova, pop zvezde izgledaju kao da su visoke, ali istina je da većina njih nije viša od 160 cm

  • 0
Zendaja, Tejlor Svift, Arijana Grande, Madona i Džej Lo Foto: Tanjug/AP, B4859 / Avalon / Profimediaaffinitypicture/BACKGRID/Backgrid USA/, KYLE ROVER / INSTAR Images /

Prilično je teško proceniti koliko su visoke pevačice kada ih gledamo na bini ili dok šetaju u vrtoglavim potpeticama na crvenom tepihu. One takođe imaju mnoštvo trikova u rukavu kojima se služe kako bi stvorile optičku iluziju visine ili izduženih nogu.

Kada vidimo profesionalne fotografije i video-snimke njihovih najnovijih hitova, pop zvezde izgledaju kao da su visoke, ali istina je da većina njih nije viša od 160 cm, a neke bi vas mogle i iznenaditi visinom modela. Svi podaci nalaze se u video-animaciji "Fejsbuk" stranice Statistics for Everyone.

Počevši od najniže, imamo Arijanu Grande sa visinom od 153 cm, a potom Ledi Gagu koja je viša svega dva centimetara. Kanadska pevačica Avril Lavinj koju mnogi smatraju rok princezom visoka je 155 cm, iako se to ne bi moglo reći ukoliko pogledamo njene fotografije i muzičke spotove. Sa druge strane, toliko je visoka i Niki Minaž, što uopšte ne iznenađuje. Šakira takođe spada u one niže od 160 cm, što je vrlo poznata informacija.

Reperka Kardi Bi je visoka tačno 160 cm, a od nje je svega jedan centimetar viša mlada muzička zvezda Bili Ajliš. Britni Spirs i Pink su visoke 163 cm, a za njima su Džej Lo, Nikol Šerzinger i Madona sa visinom od 164 cm.

Selena Gomez, Majli Sajrus i Rita Ora spadaju u rang pevačica visokih 165 cm. Bijons je visoka 169, a u one više od 170 cm spadaju Lana Del Rej, Selin Dion, Kejti Peri, Dua Lipa i Rijana.

Adel ima manekensku visinu od 175 cm, a Zendaja je za tri centimetara viša. Ipak, Igi Azelija i Tejlor Svift su najviše sa visinom od 178 cm.

Video: Neko ima dva fakulteta, a neko osnovnu: Koje škole su naši poznati završili

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota