• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tajna zdrave, blistave i osvežene kože jeste u ovom "eliksiru mladosti"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Pružite svojoj koži tretman kakav zaslužuje

  • 0
Calinesse kozmetika

Foto: Goran Popovski

Promena vremena, stres, promena ishrane i još poneke stvari utiču na našu kožu i njeno stanje. Zato, vrlo je važno posvetiti joj svakodnevnu pažnju, za šta nam nije stalno potrebno mnogo vremena.

Čak i kada izdvojite poslednji delić dana da joj se posvetite, često se dešava da su kočnice pitanja: "Šta da koristim za negu? Postoji li nešto što će je osvežiti? Odgovaraju li ovi proizvodi mom tipu kože?" To je i najbitniji razlog zašto se treba okrenuti prirodnim i organskim proizvodima, jer je pravo osveženje za našu kožu.

Koje sastojke treba tražiti za negu kože?

Znamo da može biti veoma izazovno razumeti sva nabrajanja sastojaka koji se nalaze na poleđini preparata, ali zato je najbolje tragati za nekoliko prirodnih.

Magareće mleko u teoriji zvuči fenomenalno, ali je definitivno još bolji na delu. Ovo mleko prati drevna istorija korišćenja, a zbog uticaja koji ima na našu kožu, prozvano je i "eliksirom mladosti".

Ukoliko imate problematičnu kožu, koja se baš i ne slaže sa svakim proizvodom, nemojte se bojati da pokušate i delovanje ovog prirodnog melema. Odlično je za umirivanje iritacija, rana, ekcema, psorijaze i suve, naborane kože.  Hidrira je, zateže i obnavlja mrtve ćelije kože što je čini sjajnom i elastičnijom.

Ši puter je prava dragocenost u svetu kozmetike, nege i lepote. Ši drvo raste na teritorijama Afrike i njegov plod su koristile žene na teritorijama njegovo rasta. Procvat u rutinama nege doživeo je kada su počeli da ga koriste za ispucalu kožu zbog promene temperature, pogotovo kada su jači vremeni, suv vazduh i ostale ne tako drage vremenske prognoze.

Organska cvetna voda kamilice i lavande je pravi način da svoju kožu obogatite glicerolom koji joj daje pravu odbranu od oštećenja. Čar ove vode je u njenoj nežnosti, a opet efikasnosti, koja nije namenjena samo vama, već i našim najmlađima. Bebina koža traži nežnost i zaštitu, što joj ova voda može pružiti.

Calinesse kozmetika

Foto: Goran Popovski

Gel od kajsije, po dobrom receptu je vitaminska bomba za vašu kožu, koja štiti od oštećenja i UV zraka.

Kako bismo vam skratili potragu do ovih jedinstvenih, prirodnih i odličnih sastojaka i eliksira, kozmetika "Calinesse" nastala je upravo bazirajući se na ovim darovima prirode.

"Calinesse" kozmetika proizvedena je u Švajcarskoj i sertifikovao ju je "Eccort".

Sastoji se od 98 odsto prirodnih sastojaka, kao što je navedeno magareće mleko, organskih ulja, cvetne vode i alpskih biljaka, kao i druge dobrobiti, o kojima se može više pročitati na njihovom sajtu "Calinesse.com".

Jedina stvar koja vas može malo naterati na razmišljanje jeste koji proizvod prvo isprobati. Ova kozmetika nudi široku ponudu proizvoda kao što su kreme za kožu, maske za lice i vrat, šamponi, sapuni i još mnogo toga.

Kao dokaz posvećene velike pažnje svim tipovima kože, jeste i pakovanje koje je napravljeno od šećerne trske. Proizvođači se brinu o prirodi naše kože, ali bez da se predaju neorganskim sastojcima čak i ko pakovanja.

Tretmane sa ovim proizvodima možete da probate u "Divine medica" klinici.

Proizvodi na koje se možete osloniti vi, ali i vaša porodica.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota