• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Endi Mekdauel o prirodnom starenju i sedim vlasima: "Ne želim da budem mlada!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona ponosno nosi svoje godine

  • 0
Kanski festiva, filmski festival

Foto:Tanjug/AP

Verujemo da ste primetili kako se za muškarce iz javnog sveta kada pređu određeni broj godina piše u superlativu. Džordž Kluni, Bred Pit, Vensan Kasel, Met Leblank, Ričard Gir i drugi, već godinama predstavljaju ideal sredovečnog muškarca, a njihove sede vlasi važe za nešto atraktivno i privlačno.

Međutim, kada su u pitanju žene, ovo pravilo baš i ne važi.

Ženama iz sveta poznatih se retko kada oprašta višak kilograma, strije i seda kosa, a o tome je odlučila da progovori i Endi Mekdauel.

Ona je nedavno u intervjuu sa Keti Kurik pričala o svojoj sedoj kosi i prirodnom starenju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Couric (@katiecouric)

- Smejem se kada mi neko kaže da izgledam starije. Znate, ja ću uskoro imati 65 godina. Šta misliš, da li izgledam kao da imam 75 godina samo zato što imam sedu kosu. Ja želim da budem stara. Ne želim da budem mlada. Bila sam mlada - bila sam starija osoba koja je pokušavala da izgleda mlađe. Kakav je to trud! Ne mogu više da se držim te šarade! Ne mogu - započela je ona.

Glumica je istakla da želi da drugi shvate da se ona dobro oseća u svojoj koži, ali da sada ne može da garantuje da li će promeniti mišljenje za deset godina.

Ona je u januaru ove godine takođe dala intervju u toku kog je skrenula pažnju i na licemerstvo koje vlada u Holivudu, pa se seda kosa na Džordžu Kluniju smatra atraktivnom, ali ne i na ženama. 

- Volimo starijeg muškarca. Volimo muškarce dok stare. Volela bih da to važi i za starije žene i idemo ka tome..., znate, malim koracima. Ono što bih želela da svi učinimo jeste da zastanemo i razmislimo kako razmišljamo o zrelim muškarcima i kako razmišljamo o zrelim ženama i da stvarno počnemo da ocenjujemo ono što govorimo i što očekujemo. Moramo! Postoje promene koje je potrebno napraviti za moju i narednu generaciju žena. Samo želim da ljudi razmisle o tome, to je sve - zaključila je Endi.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota