• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ana Ivanović otkrila tajnu svakodnevne svežine svog lica: Nije trik u puderu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Govoreći u lajv prenosu na svom "Instagram" profilu o kozmetičkim proizvodma svog brenda "Ana Ivanovic Natural Performance", Ana je voditeljki Biljani Obradović otkrila i deo svoje dnevne rutine

  • 0

Proslavljena srpska teniserka Ana Ivanović pleni prvenstveno svojim osmehom, ali i prirodnim izglednom. Bez mnogo šminke, sa istakutom prirodnom lepotom - to je njena deviza i izgled po kome je prepoznatljiva.

Govoreći u lajv prenosu na svom "Instagram" profilu o kozmetičkim proizvodma svog brenda "Ana Ivanovic Natural Performance", Ana je voditeljki Biljani Obradović otkrila i deo svoje dnevne rutine.

Naime, govoreći o tome da će njena kozmetička linija uskoro dobiti i be-be kremu, Ana je istakla da se tome posebno raduje jer je i ona svakodnevno koristi.

Nekadašnja sportistkinja je istakla da je to upravo redovno rešenje za svežinu njene kože, dok je puder rezervisan samo za posebne, svečanije događaje.

Pored lične sreće i zadovoljstva, ovo je idealna preporuka za svež, negovan izgled kože lica, posebno za tople dane koji su pred nama.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Divan gest Nemca: Švajni propričao srpski i čestitao Ani rođendan

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota