• 0
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Visoka je 189 cm i bila je maltretirana zbog toga u detinjstvu: "Sada se nadam da ću inspirisati druge"

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Temara je priznala da su deca bila toliko okrutna prema njoj da bi uvek sama ručala u toaletu jer nije imala prijatelje. Ali godine nepristojnih komentara i odbijanja pomogli su Temari da postane samopouzdana žena kakva je danas

  • 0

Mari Temara (28) osvaja "TikTok" dok dokumentuje svoj život i poteškoće vezane za to što je visoka 189 centimetara i što ima probleme sa pronalaženjem partnera.

- Priznajem da je izuzetno teško naći momka višeg od mene. Upoznavanje momka sa mojom visinom je skoro nemoguće - rekla je za Needtoknow.

Prema NeedToKnow, samo oko 2 odsto stanovništva u njenoj matičnoj državi Floridi je više od 190 centimetara.

- Rekli su mi da niko ne voli visoke devojke, da izgledam kao muškarac sa štiklama, da sam prevelika da bih bila devojka i da "Džajantsi" traže beka - ispričala je Temara.

Nažalost, maltretiranje je nešto na šta je Temara navikla od malih nogu.

- Biti najviši u školi za mene je bio izazov jer su me često maltretirali jer sam toliko viša i drugačija od svih ostalih. Deca bi me zadirkivala i nazivala me muškarcem ili kućom jer sam bila viša i teža od većine nastavnika - priseća se.

Temara je priznala da su deca bila toliko okrutna prema njoj da bi uvek sama ručala u toaletu jer nije imala prijatelje. Ali godine nepristojnih komentara i odbijanja pomogli su Temari da postane samopouzdana žena kakva je danas.

- Danas, prihvatam svoje obline kao "plus-size" model, ponosna sam što sam visoka i pokušavam da inspirišem druge da je lepo biti visok i drugačiji - rekla je ona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Marie Temara (@marietemara)

- Sada sam ultra-ženstvena jer ne želim više nikada da me nazivaju muškarcem i pokušavam da promenim stigmu da biti visok nije muška osobina.

Ona takođe želi da promeni narativ da niski muškarci i visoke devojke nisu savršeni spoj. Temara je ukazala na brak njenih roditelja kako bi dokazala da razlike u visini nisu prepreka u vezi.

Njena mama Kristin je visoka 196 cm, dok je njen tata Majk visok 192 cm. Braća su visoka 209 i 207 cm.

Nakon što je ubedila svoju porodicu, za koju veruje da je jedna od najviših porodica aktivnih na mreži, da učestvuje u njenim TikTok video-snimcima, primetila je da gledaoci postaju sve zainteresovaniji za njihove živote.

- Shvatila sam da je naš normalan porodični život nešto zaista zanimljivo većini ljudi, pa smo počeli da pravimo više porodičnih videa i svi su počeli da postaju viralni - rekla je Temara.

Sada ima 1,3 miliona pratilaca na ovoj mreži.

- Samo se nadam da ću inspirisati druge i pokazati im da je biti visok, veći i drugačiji, lepo i nema čega da se stidiš - rekla je Temara.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Visoka moda na seoski način: Ona pravi balske haljine od prirodnih materijala sa njive

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota