• 10
 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena sa najvećim usnama: Potrošila više od 20.000 evra na korekcije, ali pravoj ljubavi ni traga

 ≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Andrea je sada influenserka, koja je 2018. godine započela svoje putovanje dorađivanja usana kako bi postala žena sa najvećim usnama sveta, ali je u nekoliko navrata naglasila da se neće zaustaviti na ovoj veličini

  • 10
Andrea Ivanova, najveće usne na svetu Foto: Intagram/ @andrea88476

Koja je granica estetskim doterivanjima, preko koje ne ide ni kljent, a ni doktor?

Andrea Ivanova ima 25 godina i dolazi iz Bugarske. Nedavno se počelo pričati o joj, ali više o njenim usnama.

Naime, Andrea je imala želju da ima najveće usne na svetu, a danas je prva na toj listi. Nakon 43 uspešno obavljenih korekcija usana koje je platila oko 20.000 funti (22.376 evra) uradila je i četiri hijaluonskih ubrizgavanja u jagodice, zbog usana koje su joj "spuštale" lice. Ubrizgavanje hijaloruna u jagodice platila je oko 1.600 funti (1790 evra).

Naglasila je kako joj se udvaraju muškarci širom sveta, nudeći joj plaćanje avionske karte kako bi ih posetila, ali onom pravom nema ni traga.

Andrea je sada influenserka, koja je 2018. godine započela svoje putovanje dorađivanja usana kako bi postala žena sa najvećim usnama sveta, ali je u nekoliko navrata naglasila da se neće zaustaviti na ovoj veličini.

- Ne volim jednostavne i dosadne pojave ni pojavljivanja. Zato sam i odlučila da promenim svoj izgled.  Za mene je prirodna lepota veoma dosadna. Moja ljubav prema ekscentričnosti privlači mnoge muškarce, ali mnoge i odbija jer me smatraju ludačom. Na žalost, još uvek ne mogu da pronađem pravu ljubav, naravno, postoje muškarci koji mi se javljaju sa željom da se upoznamo, da me izvedu na sastanak ili da mi plate da dođem u njihovu zemlju da bismo se upoznali. Lepo je videti koliko neko želi moju pažnju i da bude u mom društvu - navodi Andrea.

Navela je da ne zna kada će naići njena srodna duša, ali je spremna da se priključi jednom rijaliti programu njene zemlje, u nadi da će je pronaći.

No, internet na kome pokazuje svoje ogromne usne, ni malo se ne suzdržava od komentarisanja. Na njenom "Instagram" profilu @andrea88476 , na objavama dobija više negativnih komentara kao što su "Da li je moguće da ti hirurg dopušta da nastavljaš?", "Kako se smeješ pričaš, jedeš, dišeš?", "Kako ne otpadnu?", "Imaš li strah da će pući?" i mnogo drugih

Andrea navodi da u poređenju sa njenim celokupnim izgledom, usne su joj male, tako da joj je već u planu produžetak ovih zahvata, prenosi "Dailymail.co.uk"

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Mislite da srpske starlete obožavaju silikone? Pogledajte njihovi bugarsku koleginicu i ova usta!

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari