• 2

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je unuka Grejs Keli koja neodoljivo podseća na nju? Lepota koja je osvojila Holivud im je u genima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njihove oči su možda najupečatljivija sličnost

  • 2
Kamil,  Grejs Keli Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia, Instagram/camillerosegottlieb

Grejs Keli ostaje jedna od najglamuroznijih žena svih vremena, više od četiri decenije nakon smrti. Njene ćerke, princeza Stefani i princeza Karolina, nasledile su dobru genetiku, zbog koje je Grejs postala holivudska superzvezda. Ako je suditi prema izgledu njenih ćerki i unuka, porodična sličnost se proteže i na mlađu generaciju.

Unuka princeze Grejs od Monaka Kamil Gotlib, 24-godišnja ćerka princeze Stefani i bivšeg čuvara palate Žana Rejmona Gotliba, dvojnica je svoje bake, što se uočava na novom selfiju objavljenom na "Instagramu".

Sa svojim plavim pramenovima uvijenim u blage talase i punim usnama neodoljivo podseća na baku. Njihove oči su možda najupečatljivija sličnost, Kamil gleda u kameru sa istim pogledom koji je Grejs Keli učinio jednom od velikih lepotica zlatnog doba kinematografije.

Osim što ima sličnu upečatljivu plavu kosu i plave oči, Gotlib je upoređivana sa svojom pokojnom bakom zbog njenog klasičnog modnog stila, kao i njihove zajedničke ljubavi prema psima.

Iako je "van reflektora", Kamil je poslednjih godina počela da gradi javni profil. Popularna je na "Instagramu", gde ima 100.000 pratilaca i gde deli fotografije sa skijaških putovanja u francuske Alpe, izleta u pustinju u Dubaiju i glamuroznih dana provedenih u Monaku.

Uprkos raskošnom načinu života, ona je takođe posvetila mnogo vremena značajnim stvarima. Nakon što je diplomirala književnost i studirala komunikacije u Nici, Kamil se uključila u brojne volonterske projekte pre nego što je pokrenula dobrotvornu organizaciju "Be Safe Monaco".

Nevladina organizacija ima za cilj da podigne svest o opasnostima vožnje u alkoholisanom stanju koju je Gotlib pokrenula nakon što je jedan od njenih prijatelja umro nakon što je vozio skuter pod dejstvom alkohola, prema "Hello Monaco".

Udruženje pruža smernice za mlade ljude, besplatne testove na alkometru, pa čak i besplatne vožnje onima koji pokušavaju da se vrate kući nakon što su previše popili.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: I vojvotkinje nose nošeno: Kejt Midlton prošetala crvenim tepihom haljinu staru 8 godina

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Jovana

    14. april 2023. | 10:41

    Jedna je Grejs Keli, ovde se radi o jednoj u nizu lepuškastih mladih devojaka, bez harizme, lik koji se posle prvog susreta, zaboravlja, ništa što jz vizuelno izdvaja iz niza slicnih

    Podelite komentar

  • Nena

    14. april 2023. | 17:00

    Grejs Keli je bila neuporedivo lepša.

    Podelite komentar