• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Nina (56) ostvaruje svoj san: Postaće model i dokazati da nikad nije kasno za novi početak

Vreme čitanja: oko 3 min.

Zahvalna je što je tokom godina "SI Swimsuit" proslavio žene sa raznim životnim iskustvima koja su ih oblikovala. Danas se nada da će njena priča inspirisati druge

  • 0

Nina Keš i njen suprug Eron uživali su na odmoru na plaži u Australiji tokom novogodišnjih praznika kada je on odlučio da zabeleži nekoliko fotografija i video-snimaka svoje supruge dok pozira u bikiniju.

Ali, to nisu bile obične fotografije i snimci. Zahvaljujući njima njegova supruga će ostvariti svoj san.

Nina, penzionisani dekan univerziteta iz Kalifornije, sada je među 12 najboljih finalistkinja za "SI Swim Search 2023". Godišnji poziv za kasting kompanije SI Swimsuit, koji prima na hiljade prijava, ima za cilj da otkrije svoju najnoviju zvezdu.

- Moja reakcija je bila potpuni šok. Uzbuđena sam, ali i šokirana što sam stigla ovako daleko. Srećno šokirana. Osećam se kao petogodišnjak u noći pre Božića sa svim divnim iščekivanjem, leptirićima u stomaku, nervozom. To je tako sjajan osećaj, i ja ga prihvatam - počinje ona priču o svom iskustvu.

Keš, koja se našalila da je "starija građanka", rekla je da ju je inspirisala Keti Džejkobs, koja je postala "najstariji početnik" sa 57 godina 2021, piše "NY Post".


- Nikad nije kasno. Uvek je pravo vreme. Mislim da ne bih bila spremna da ovo uradim da sam mlađa. Mislim da sam trenutno najbolja verzija sebe, jer sam živela život. Ne želim da se vratim na 25 godina. Ne želim da se vratim u tinejdžersko doba. Čak i ni u moje tridesete. Mislim da lepota cveta sa godinama. Imam 56 godina i osećam se kao da cvetam više nego što bih ikada mogla u svojim dvadesetim, tridesetim ili čak četrdesetim godinama.

Prvobitno izdanje izašlo je 1964. Od tada je predstavljalo odskočnu dasku za modele poput Keti Ireland, Kristi Brikli, El Mekferson, Kejt Apton i Ešli Grejem.

Keš je rekla da je oduvek bila radoznala u vezi sa manekenstvom, ali je bila oprezna šta bi njene kolege mislile o njoj.

- Kada sam bila pomoćnik dekana, nikada nisam pričala o tome da želim da se bavim manekenstvom ili nečim sličnim. Jer iz bilo kog razloga, ako bi neki ljudi saznali, oni bi mene videli u drugačijem svetlu. Ne možete biti prilično pametni, ne možete biti lepi i pametni. Ne možete biti ostvareni i lepi, jer iz nekog razloga možete biti samo jedno ili drugo, zar ne? A ja se pitam zašto ne sve? Prihvatite ono što ste radili u prošlosti. Prihvatite svoja iskustva i pokažite to.

Keš je rekla da je njen muž ushićen što je napravio snimke.

- Imam tako divnog muža. On je moja najveća podrška i moj najglasniji navijač. Htela sam da se prijavim sledeće godine, jer sam se upravo penzionisala. I moje ćerke su presrećne zbog mene i uzbuđene.

Keš je zahvalna što je tokom godina "SI Swimsuit" proslavio žene sa raznim životnim iskustvima koja su ih oblikovala. Danas se nada da će njena priča inspirisati druge da nikada nije kasno za novi početak.

- Imam sedu kosu, dijabetičar sam, penzioner sam, imala sam karijeru, ali nisam odustala od svog sna. Nikad nije kasno. Uvek je pravi trenutak. Nadam se da druge žene mogu da vide svoje odraze u meni. Nadam se da će moja kosa, moje oči, moje obrazovanje, moja borba, bilo šta, izazvati nešto u njima od čega se ne odriču. Ja sam trenutno najbolja verzija mene koja sam ikada mogla biti - zaključuje ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Udoban, moderan, poslovni stajling Jelene Đoković: Može poneti svaka žena a da ne potroši bogadstvo

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota