• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Novo iskustvo kupovine uz beauty savetnike u dm drogerijama:Stručni saveti i besplatno profesionalno šminkanje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako da odaberem pravu nijansu pudera, kako se konturiše oblik mog lica, koja boja rumenila mi najbolje pristaje ili kako da savršeno nanesem ajlajner?

  • 0
dm drogerie

Foto: Promo/ dm drogerie

Ukoliko ste sebi nekad postavile neko od ovih pitanja, savetnici za lepotu u dm-u moći će sada na njih da odgovore. Naime, u određenim dm drogerijama odnedavno je dostupna usluga specijalno obučenih "bjuti" savetnika koji će biti na raspolaganju za vaša pitanja, a ujedno ćete uz kupovinu moći da dobijete i besplatno profesionalno šminkanje.

Ne samo što će vam savetnici za lepotu pomoći da napravite pravi izbor prilikom odabira iz bogatog asortimana u dm drogerijama, oni će vam pružiti i uslugu šminkanja za svaku priliku. Kada je u pitanju šminka, mogućnosti su beskrajne, a trendovi se menjaju brzo i dinamično. Bilo da vam je potrebna upečatljiva večernja šminka ili nežni svakodnevni izgled, dm savetnici su tu za vas.

Oni su, naime, obuku završili kod poznate makeup umetnice Jovane Isabelle, a njihove stručne savete podeliće s vama u određenim dm drogerijama. Kupovinom šminke i dodataka za šminkanje u vrednosti od 3.500 dinara i više u naznačenim prodajnim objektima ostvarujete pravo na kupon za besplatno profesionalno šminkanje. Ova ponuda važi za kupovinu pojedinačnih proizvoda, a poklon-setovi šminke i setovi dodataka za šminkanje nisu uključeni u promociju.

Kupon možete dobiti samo u onim dm drogerijama u gradovima u kojima postoje savetnici za lepotu u naznačenim drogerijama. Kada preuzmete vaučer, termin za savetovanje ili šminkanje je potrebno zakazati lično u dm drogeriji ili telefonom.

Na web sajtu kao i na društvenim mrežama dm drogerija možete da pronađete i brojne savete, trendove i "lookove" koji će vam pomoći da se inspirišete, a tu se takođe možete dodatno informisati o ovoj novoj usluzi.

(Ona.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota