• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako da bez filera dobijete efekat većih usana, evo trika

Vreme čitanja: oko 1 min.

Malo vežbe i moći ćete svojim usnama dati puniji izgled, ali sasvim prirodno

  • 0
Olovka za usne Foto: Freepik.com

Dame u skladu sa modom, ali i nesigurnostima, često podlažu estetskim korekcijama.

Jedna od najčeščih estetskih korekcija jeste upravo doterivanje usana. Pa se iz tih ideja upoznaju sa filerima. Međutim, zahvaljujući internetu i trikovima koji su nam brzo na raspolaganju, možete uz pomoć trika ponosno reći: "Ovo su moje, prirodne usne!"

Šminka ima svrhu ulepšavanja, kao i pokazivanja kreativnosti, ali uz pomoć tehnike konturisanja ističemo ono što želimo.

Konturisanje, kao što samo ime govori, posvećeno je isticanju kontura i crta lica, koristeći tamne i svetle nijanse. Poput senčenja u svetu umestnosti. Na isti način, koristeći tamne boje kao senke, a svetle kao isticanje, možemo dobiti onaj puniji izgled usana.

Džanel Žarmenova je devojka koja je nedavno na svom "TikTok" profilu @janelthebear pokazala koji trik ona primenjuje kako bi dobila savršene usne.

Naime, ceo postupak se sastoji od nekoliko lakih koraka koraka.

Prvo vam je potreban dobar balsam za usne ili labelo. Premažte usne i dobro utrljajte, kako bi se malo osvežile i izgledale još bolje.

Druga stvar koja vam je potrebna jeste bilo koja olovka za konturisanje, ili paleta za konturisanje. To treba naneti na liniju usana. Izgledaćete umazano, ali je to deo procesa. Doro izblendajte i spremni ste za sledeći korak.

Uzmite braonkastu olovku za usne i uokvirite ih, prateći belu liniju oko vaših usana. Time ćete ih vrlo malo precrtati. Kada to učinite, dobro istapkajte boje.

Sunđerčićem izblendajte sve što izgleda umazano oko vaših usana.

Ako želte dodatan efekat, premažite usne dobrim sjajem.

@janelthebear how i get my lips to look 3x bigger naturally with just 3ish products. i always get asked how i do my lips and here’a a tutorial lol #makeuptutorial #lipfiller #lipproducts ♬ original sound - janelle zharmenova

Ovaj trik postaje dnevna rutina devojkama širom sveta.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Povukla je korektorom samo 3 linije na licu i izgleda kao da je radila fejslifting: Vrhunski trik

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota