• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

Influenserka dala više od 30.000 dolara za estetske korekcije: Evo kako je izgledala ranije

Vreme čitanja: oko 3 min.

Počela je sa korekcijama još u mladosti - već sa 16 godina uvećala je usne, a onda je svoj izgled u potpunosti prepustila hirurzima

  • 1

Mia Dio je influenserka koja je, po vlastitom priznanju, potrošila više od 30.000 dolara na novo lice, jer tvrdi da je bila "ružna".

Sada kaže da joj se lice ne pomera i da više ni sebe nije u stanju da prepozna. U videu na svom "Youtube" kanalu @MiaDio , podelila je sa svojim pratiocima koje je sve korekcije i tretmane uradila.

-Pre nego što počnete da me osuđujete, znajte da me je baš briga. Jer, na osnovu ovog videa, ja sam očigledno sebe najviše osuđivala. Ne možete me osuđivati više od mene - kaže Mia.

Jutjuberka je otkrila da je počela sa korekcijama još u mladosti, a prva stvar koju je uradila sa 16 godina bilo je uvećanje usana. Da bi otišla na intervenciju, morala je da koristi lažnu ličnu kartu.

Nakon prvog stavljanja filera u usne, Mia objašnjava da je odmah poželela više. Težila je da izgleda kao lutka i verovala kako joj usne nisu dovoljno velike. Posle prve intervencije na usnama one su bile prilično neravne, što pripisuje tome da je tragala za najjeftinijom varijantom.


Kada je imala 19 godina, rastvorila je deo svog filera i završila sa usnama koje ima danas.

Mia se neko vreme držala samo filera za usne, ali kad je završila srednju školu imala je dovoljno novca da uradi nos, što ju je koštalo 7.500 dolara.

- Rezultat toliko liči na moj prirodni nos, samo je malo veći špic, koji mi je u suštini samo suzio lice - rekla je o svom operaciji nosa.

Nakon rinoplastike, neko vreme je odlučila da se zaustavi sa novim zahvatima, sve dok nije počela da dobija "bebi botoks". Ovakav botoks je preventivni tretman, dok je običan botoks korektiv, prema kozmetičkoj klinici za kožu. Mia tvrdi da ima veoma izražajno lice i da se uvek grči pred kamerom, a počela je da primećuje da ima nekoliko linija koje počinju da obeležavaju njeno čelo, pa je uradila botoks da bi joj čelo bilo glatko.

Primetila je, takođe, da su joj posle ovog tretmana podignute i obrve. Takođe je počela da eksperimentiše sa "mačijim očima", kako bi izgledala zategnutije.

Sledeći na redu bili su zubi. Stavila je 20 porcelanskih faseta, nije imala krunice i nije morala da šteti previše svojim zubima. Pošto je influenserka, dobila je popust, ali je rekla da bi to u redovnoj proceduri koštalo 8.000 dolara. 

Onda je upoznala hirurga koji radi sa poznatim ličnostima u Majamiju. Otišla je kod njega i prepustila mu da uradi šta god on želi ili šta misli da treba.

Napomenula je da joj je lice već bilo potpuno utrnulo, dok je radila sve što je čuveni doktor predložio, tako da nije osećala nijednu korekciju. Obnovili su joj botoks, dodali filer za podočnjake, kao i malo filera u jagodice, stavili konce ispod kože kako bi podigli "salo" na obrazima i vratili ga.

Mia je nedavno dodala botoks u vilicu. Poslednji zahvat koji je uradila bio je hirurški, ali ne na licu. Uradila je grudi, što je, objašnjava, oduvek želela.

- Mislim da je važno napomenuti da kozmetičke procedure ili plastična hirurgija nisu namenjene da "reše" probleme koje imate sa samopouzdanjem, iako mogu da pripomognu -  zaključila je Mia, prenosi news.com.au

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Moda i lepota

Komentari

  • Uki

    20. maj 2023. | 18:14

    Realno, neuporedivo je lepsa sad

    Podelite komentar