• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otišla je u Tursku da uradi "lisičije oči": Obožava rezultate, ali ne i komentare koje je dobila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otvoreno je pokazala korake do "savršenog" izgleda, ali se nije nadala tolikoj osudi

  • 0
Narsin Foto: Instagram/ @aesthetic_clinic_london

Narsin je na društvenim mrežama nedavno uputila svoje pratioce u putovanje do Turske i proces dobijanja izgleda kome se nadala.

Ova 37-godišnjakinja radi u klinici za estetsku hirurgiju u Londonu, ali kako bi poradila na svom izgledu, nije joj problem da svrati i do Turske. Kao i mnogi, Narsin deli na svojim profilima svoju svakodnevicu, ali isto tako pokazuje i šta postoji i sledi do tog "savršenog izgleda" na društvenim mrežama.

Odlučila je da ode u Tursku kako bi uradila jedan veoma popularan zahvat - "lisičje oči", a svoje pratioce je redovno izveštavala o procesu na profilu @aestheticcliniclondon.

Ovakav izgled karakteriše podizanje "repova" obrva, tako što se zateže koža na slepoočnici i dobija se iskošeni oblik očiju, što mnogi tumače danas kao veoma privlačnu karakteristiku.

Međutim, ljudi su odmah započeli sa davanjem mišljenja, govoreći joj da nema potrebe za tim i da treba sebe da zavoli.

Narsin nije strana u svetu estetskih korekcija, pored toga što ih ona vrši, često je i sama podilazila takvoj vrsti ulepšavanja. Od interneta ništa ne krije, te je govorila i o ostalim korekcijama koje je radila kao što su nos, usne, jagodice, sužavanje lica, fileri zadnjice, pa sada i po drugi put oči.

@aestheticcliniclondon Replying to @Kayleigh💖 Still not full healed this is one month post operation. #cateyesurgeryturkey #cateyesurgeryturkey #fyp #foryou #foryou ♬ Cupid – Twin Ver. (FIFTY FIFTY) – Sped Up Version - sped up 8282

Na komentare poput: "Tebi je potreban psihijatar, a ne hirurg" ili komentare koji su usledili kada je pokazala svoje velike otoke nakon operacije, kao što su: "Ovo je jezivo", "Zašto?", "Ovo ti  nije bilo potrebno, bila si predivna pre" - odgovarala je uz objašnjena zašto je želela još toga da uradi.

Naime, Narsin je objasnila u svojim videima kako je ona prošla kroz mnoge stvari, od smrti bližnjih, do izlečenog alkoholizma i da zna šta znači mentalno isceljenje, ali da je ovo nešto što je želela i što joj je pomoglo da prihvati sebe.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Tiktokerka snimala natečene i modre usne nakon estetskog zahvata: "Bole me, plačem ali vredi"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota