• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zamalo da je ne puste na let jer uživo nije ličila na sliku iz pasoša: Sada upozorava druge žene

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ališa je na aerodromu nosila široku crnu jaknu i helanke, nije bila našminkana i nosila je kačket koji joj je sakrio pola lica

  • 0

Putnica je bila "ponižena" nakon što je zamalo nisu pustili na let jer uopšte nije ličila na svoju fotografiju iz pasoša. Veoma ležeran izgled Ališe Mari bez šminke nije ličio na njenu glamuroznu sliku u pasošu, toliko da zaposleni na aerodromu nije verovao da je to ista osoba.

Ova 30-godišnjakinja se smejala dok je upozoravala druge žene da dvaput razmisle pre nego što se previše našminkaju kada se slikaju za pasoš.

Ališa, iz LA, nosila je široku crnu jaknu i helanke, nije bila našminkana i nosila je kačket koji joj je sakrio pola lica.  Međutim, na fotografiji za pasoš blogerka je imala je stilizovanu kosu i bila je vidno našminkana.

Kada je Ališa dala svoj pasoš na aerodromu u Istanbulu, agenti za pultom su oklevali da je propuste misleći da koristi pasoš druge osobe.

Krajem 2022. godine, "TikTok" je zahvatio trend gde su žene delile svoje savete o šminkanju za postizanje najlaskavije fotografije za pasoš, ali Ališa je na teži način naučila kakve to probleme može izazvati. Zapravo, trend je propagirao blago isticanje crta lica, a ne "pretvaranje u drugu osobu".

- Umalo da me nisu pustili na let jer su rekli da ne izgledam kao moja slika iz pasoša - rekla je ona u videu dok se smejala u šoku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by AlishaMarie (@alisha)

- Zato nikada ne bi trebalo da pravite fotografije za svoj pasoš našminkane jer ja ne izgledam ovako - upozorila je influenserka  dok je otkrivala svoju glamuroznu sliku u pasošu.

Ne postoje ograničenja kada je u pitanju nošenje šminke na fotografiji za pasoš, ali se preporučuje što prirodniji izgled.

- Nikada nisam bila TAKO PONIŽENA U ŽIVOTU - napisala je Ališa uz snimak postavljen na njene popularne kanale društvenih mreža. Video je brzo prikupio više od 8,4 miliona pregleda na "Instagramu" i "TikToku" i na hiljade komentara.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šminka za dan zaljubljenih

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota