• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dženifer Aniston odlučila da prigrli svoje sede, a ove poznate dame su to uradile pre nje

Vreme čitanja: oko 2 min.

Svaka od njih je prelepa, ostavarena i zadovoljna svojim izgledom

  • 0
Alexandra Grant, Endi Mekdauel, Dženifer Aniston, Meril Strip, Helen Miren Foto-kolaž: Pixabay, Tanjug/AP, Profimedia Michael Tran/AFP / Marechal Aurore/ABACA/Abaca Press / Fox 2000 Pictures/AFP / Chelsea Lauren/for SAG Awards/Shutterstock Editorial

Dok živimo u eri filtera, trendova za kojima mnogi jure, "savršenih" lica i tela, pravo je osveženje videti prirodnu lepotu i kada neko uživa u procesu starenja.

Iako su nerealni standardi lepote sve češći, neke holivudske dive osetile su potrebu da svojim primerom osnaže i podrže žensku populaciju da budu ono što jesu, da vole sebe i budu u miru sa svojim godinama.

Aleksandra Grant, Endi Mekdauel, Dženifer Aniston, Meril Strip i Helen Miren samo su neke od dama koje su rešile da prigrlile svoje sede vlasi i prirodno stare.

1. Dženifer Aniston

Poslednja od ovih dama nedavno je oduševila javnost kada je objavila video u kom se pojavila u opuštenom izdanju, a njene sede vlasi su svi pohvalili.

"Nadam se da će Dženifer ostati prirodna", "Ovako je mnogo atraktivnija", "Prelepo je videti ženu koja ne robuje standardima lepote", "Ovim malim potezom si me ohrabrila da prihvatim sebe takvu kakva jesam", neki su od komentara.

2. Aleksandra Grant

Devojka poznatog glumca Kijanu Rivsa našla se na meti kritika zbog svoje sede kose. Ona je na negativne komenare odgovorila tako što je na svom "Instagram" profilu objavila naslov iz časopisa "Newsweek", u kom piše da je novo istraživanje u kom je učestvovalo skoro 50.000 žena pokazalo da trajna boja za kosu i hemijsko ispravljanje kose mogu da izazovu rak.

3. Endi Mekdauel

Glumica Endi Mekdauel je neko ko godinama pušta svoju sedu kosu i ističe da ne želi da bude mlada i da se pomirila sa prirodnim procesom starenja.

- Smejem se kada mi neko kaže da izgledam starije. Znate, ja ću uskoro imati 65 godina. Šta misliš, da li izgledam kao da imam 75 godina samo zato što imam sedu kosu. Ja želim da budem stara. Ne želim da budem mlada. Bila sam mlada - bila sam starija osoba koja je pokušavala da izgleda mlađe. Kakav je to trud! Ne mogu više da se držim te šarade! Ne mogu - rekla je ona.

4. Meril Strip

Kada neko pomene ovu divu, retko ko je zamisli sa ofarbanom kosom. Meril i seda kosa su gotovo nerazdvojne već godinama, te je po njoj i prepoznatljiva. Obožavaoci su se sa sedokosom Strip upoznali gledajući "Đavo nosi Pradu", a glumica je odlučila da prigrli svoje prirodne vlasi 2015. godine.

5. Helen Miren

Duga seda kosa Helen Mirren otelotvoruje samouverenu, samosvesnu i gracioznu ženu.

- Ili umireš mlad ili postaješ stariji. To je realnost. Svi životi imaju svoje uspone i padove. Imate dva izbora. Morate to prihvatiti i dozvoliti da se to desi. To je prirodan proces. To se dešava svakoj osobi na planeti. To je samo deo ljudskog bića - objasnila je dok je govorila o sedoj kosi i o tome kako promena boje vlasi utiče na žene.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Unesite boje u svakodnevnu šminku

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota