• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Optužuju je da je loša majka zbog filera i botoksa, ali ona sebe smatra majkom koja sve postiže

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na negativne komentare odgovara svojim bisernobelim osmehom

  • 0

Biti majka može biti izuzetno izazovno, jer većina žena iz početka pokušava otkriti ko su nakon takve promene.

Dženifer Ferguson je mama koja je to otkrila, ali je na meti negativnih komentara zbog toga.

Dženifer gradi karijeru dizajnera interijera, odgaja decu i usput se podvrgava estetskim zahvatima, kako bi održavala i svoje samopouzdanje.

U intervjuu koji je davala za "Thesun.co.uk", ona objašnjava kako treba normalizovati da žene mogu da budu "žene u punom sjaju" dok su majke.

- Sa 19 godina sam se udala za oca jednog mog deteta i tada sam i zatrudnela. Život je bio poprilično težak za mene tada, jer smo bili veoma siromašni. Ja sam i odrastala siromašno - kaže Dženifer.

Navela je da je svog prvog sina, koji sada ima 13 godina, odgajala uz pomoć kupona za hranu i sajta koji pomaže majkama kojima je potrebno. Nakon određenog vremena se razvela od tadašnjeg supruga, kada je upoznala Stefana, njenog sadašjneg supruga i njegovo dvoje dece. Sada imaju sve što požele, a njihov zajednički sinčić, Atlas, iako je veoma mali, već ima "Instagram" nalog.

- Uvek sam otvorena  na društvenim mrežama. Bila sam baš siromašna, a sada moj suprug zarađuje za porodicu i daje mi novac da kupujem šta poželim - objasnila je ona.

Iako se sada oseća komforno u svojoj koži, Dženifer priznaje da joj trudnoća nije bila omiljena stvar, zbog viška kilograma. Iako je obožavala da u stomaku nosi svog sina, ipak trudnoća "nije za nju". 

@jenjferguson Cool moms do it best🌸 #greenscreen #fyp #moms #mothersday #mommy #stepmom #mil #beforeandafter #glowup #mommychallenge ♬ son original - 🍁

Nakon porođaja vratila se na "lepa mama" fazu i uradila botoks skoro svakog dela lica, filere, kao i silikone u grudima. Priznaje da je promenila izgled skoro potpuno, ali i da je srećnija nego ikada.

- Ljudi misle da sam loša mama, ali ne znaju da ja svoju decu stavljam ispred svega. Srećom, to ne dopire do mene - odgovorila je Dženifer.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota