• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Opsednuta je samopotamnjivanjem: Ljudi joj govore kako je "promenila rasu", ali ona ne vidi problem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Želi da stalno izgleda preplanulo, ali joj govore da izgleda narandžasto

  • 0

Počinje sezona ležernijeg oblačenja, toplog vremena i postepenog dobijanja zdrave i lepe nijanse tena.

Ali, Linea Bendiksen ten kao sa plaže želi i za vreme ostala tri godišnja doba. Tako se upoznala sa samopotamnjivanjem i postala veliki i veran fan tog "trika".

Svoje delove devojačkog sveta lepote, mode i hobija ova dvadesetogodišnjakinja deli na svom "TikTok" profilu @linneabendikse, ali izgleda da se većina ne slaže sa njenom odlukom i "preterivanjem" sa "lažnim tenom".

Naime, Linea se ne stidi da pokaže kako njena koža izgleda prirodno, ali jasno stavlja do znanje da ona želi drugačiji izgled. U jednom videu navela je kako su pre govorili da je "duh" ili "prozirna", a sada joj govore da je "promenila rasu", da je "narandžasta", pa čak i da je sama "rasista".

To nije sprečilo da u komentarima preovladavaju saveti da se ipak vrati starom tenu i da ova nijansa ne izgleda lepo na njoj.

@linneabendikse If this video hits the US it’s over for me lmao #selftan #selftanaddiction #tan #tanning #fypシ ♬ Mrs. Right

Na nekim snimcima se vide fleke po rukama, noktima i odeći, ali nije zasigurno je li to ista nijansa šminke ili spreja za samopotamjnivanje.

"Prelepa si, ali ovaj ten nije za tebe"; "Ne stoji ti, izgledaš narandžasto"; "Zašto ovo radiš?", samo su neki od komentara koji se ponavljaju u nekoliko stotina primeraka na skoro svakom njenom snimku.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Moda i lepota