• 1

Vreme čitanja: oko 3 min.

10 stvari koje oženjen muškarac nikada ne bi trebalo da kaže drugoj ženi: Jedna izjava je najopasnija

B. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Primetite da li se vaš suprug ovako ili slično ponaša

  • 1
Preljuba Foto: Shutterstock

Uspona i padova ima u svakoj vezi ili braku, ali opet mora da postoji neka granica što je ključno za izgradnju poverenja i poštovanja između dvoje ljudi.

Iako možda neke izgovorene reči mogu da imaju poseban uticaj na onu drugu stranu, neke rečenice se ne podrazumevaju da jedan oženjen muškarac kaže nekoj drugoj ženi, bilo da je prisutna njegova supruga ili ne.

Ovo je 10 rečenica ili fraza koje oženjen muškarac ne treba da kaže drugoj ženi, piše "Think a loud".

1. Moja žena me ne razume

Kada oženjen muškarac kaže drugoj ženi da ga njegova žena ne razume, on stvara klin između sebe i supruge. Ova fraza ne samo da podriva napore njegove žene, već i otvara vrata emocionalnoj neveri. Umesto izražavanja osećanja da ste neshvaćeni van braka, ključno je da se ovim pozabavite sa suprugom.

2. Izgledaš prelepo

Iako može izgledati bezazleno davati komplimente izgledu druge žene, izgovaranje "izgledaš prelepo" može lako da pređe granicu od prijateljskog divljenja do neprikladnog laskanja. Takav kompliment može izazvati nelagodu drugoj ženi ili dovesti do pogrešnih shvatanja o namerama muškarca.

3. Voleo bih da je moja žena više kao ti

Poređenje svoje supruge sa drugom ženom je opasna igra koja omalovažava i ne poštuje supružnika. Izgovaranje ove rečenice, ne samo da obezvređuje ženine kvalitete već i stvara nerealna očekivanja. Umesto poređenja, ključno je za oženjenog muškarca da ceni i slavi kvalitete koje njegova žena unosi u vezu.

4. Možemo li ovo zadržati među nama?

Ova fraza implicira tajnovitost, što može izazvati nepoverenje i prevaru u braku. Tajne, posebno one koje uključuju interakciju sa drugom ženom, mogu stvoriti razdor između partnera i dovesti do osećanja izdaje. Na primer, ako oženjen muškarac ima potrebu da se poveri drugoj ženi, trebalo bi da razmisli o tome da razgovara o tome sa suprugom.

5. Nedostaje mi biti solo

Podsećanje na samački život izgovaranjem tih misli, može biti nepoštovanje prema supruzi. Takva izjava ukazuje na žaljenje zbog obaveza datih u braku i može učiniti da se žena oseća potcenjenom i nesigurnom. Diskusija o prošlim iskustvima je prirodna, ali to treba učiniti na način koji ne potkopava brak.

6. Nisam srećan kod kuće

Deljenje bračnog nezadovoljstva sa drugom ženom može imati duboko negativan uticaj na brak. Kada oženjen muškarac poveri drugoj ženi da je nesrećan kod kuće, on otvara vrata emocionalnoj zapetljanosti i potencijalnom neverstvu. Rešavanje bračnih pitanja uvek treba da počne u braku.

7. Mi smo samo prijatelji

Ova fraza može biti problematična u braku, posebno kada se koristi za umanjivanje veze sa partnerom. Prijateljstva van braka mogu postati složena i potencijalno štetna ako se ne postave jasne granice. Biti transparentan sa supružnikom o prijateljstvima i osigurati da se ti odnosi održavaju u odgovarajućim granicama je ključno.

8. Ti si moja srodna duša

Reći ovo drugoj ženi nosi neverovatno veliku emocionalnu težinu i značajne implikacije. Takva izjava stvara neprikladnu emocionalnu vezu koja bi trebalo da bude rezervisana za suprugu. Ovo može biti najopasnija izjava.

9. Hajde da se družimo sami

Predlaganje da provedete neki određeni period dana sa drugom ženom može biti veoma problematično za oženjenog muškarca. Ovaj poziv lako može dovesti do nesporazuma, glasina, pa čak i emocionalnih afera.

10. Ne mogu da pričam sa suprugom o ovome

Ovo ukazuje na ozbiljan prekid u komunikaciji unutar braka, jer sugeriše da se muž oseća prijatnije poverujući se drugoj ženi nego supruzi. Otvorenost i iskrenost su kamen temeljac zdravog braka. Od ključne je važnosti negovati odnos u kojem se oba partnera osećaju bezbedno i udobno.

Da li se slažete sa ovim izjavama?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovaj vozač neće smeti ženi pred oči: Neko ga je ozbiljno osramotio

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Neka

    31. avgust 2024. | 22:30

    Apsolutno je tako!

    Podelite komentar