• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Rajan Gosling svoje devojke vodi na ljubavne sastanke u Diznilend: Pre Eve Mendez najviše voleo Sandru Bulok

Vreme čitanja: oko 3 min.

Iako je razlika u godinama bila velika, Sandra i Rajan su se odlično slagali

  • 0
Rajan Gosling, premijera filma Barbi Foto: Tanjug/AP

Kada je u pitanju njegov ljubavni život, Rajan Gosling je bio na meti tračeva kada je stekao veliku popularnost. Najduža javna veza glavnog glumca filma "Barbi" je ova trenutna, sa dugogodišnjom partnerkom i koleginicom, glumicom Evom Mendez, sa kojom ima dve ćerke: Esmeraldu i Amadu. Iako se njih dvoje retko viđaju zajedno, jasno su stavili do znanja da su u srećnom braku.

Još u aprilu 2020, Mendez je branila Goslinga nakon što je korisnik "Instagrama" optužio glumca da nije posvećen otac.

- Ne govorim o Rajanu i svim divnim stvarima koje on radi kao otac jer taj deo čuvam privatno. Osećam da je najbolje da nastavim da otkrivam ono što mi je prijatno, ali da ne uključujem previše njega ili moju decu. Ne radi se o tome da budem uvredljiva ili čudna, već samo o tome da zadržim privatnost u javnom prostoru. Ima li to smisla? Nadam se. Jer ovo je moj iskren odgovor - govorila je Eva za "Us Weekly".

Ali pre nego što su njih dvoje uplovili u ljubavnu vezu, bilo je još pet holivudskih dama (najmanje) koje su bile u nekoj vrsti ljubavnog odnosa sa Goslingom.

Interesantno je da Gosling obožava da devojke koje mu se sviđaju vodi na dejt u Diznilend.

Sandra Bulok

Gosling se navodno viđao sa Bulok skoro godinu dana nakon što ju je upoznao na snimanju filma iz 2002. "Ubistvo po brojevima". On je tada imao samo 22 godine, dok je Bulok imala 38. Par je svoju vezu držao u tajnosti sve dok se iz nepoznatih razloga nisu rastali 2003. godine.

Ryan Gosling, Sandra Bullock, Rajan Gosling, Sandra Bulok Foto: Profimedia/FRANCOIS GUILLOT/AFP

Rejčel Mekadams

Glumački duo filma "Notebook" upoznao su se na snimanju svoje romantične drame 2002. godine, ali očigledno je to bilo daleko od ljubavi na prvi pogled. U intervjuu za VH1 iz 2014, režiser Nik Kasavetes je tvrdio da se Gosling i Mekadams nisu slagali dok su snimali film.

Ipak, par je proveo tri godine zajedno pre nego što su prekinuli vezu 2007. godine. Uprkos raskidu, Gosling je i dalje cenio svoju vezu sa Mekadams.

The Notebook Foto: Melissa Moseley / New Line Cinem / AFP / Profimedia

Godine 2011. rekao je "Tajmsu" da je "imao dve najbolje devojke svih vremena", misleći na Mekadams i Bulok, prema "Us Weekly".

- Nisam sreo nikoga ko bi ih mogao nadmašiti.

Ket Denings

Iako je Ket odbila da prizna u intervjuu za "MTV" u septembru 2009. da su ona i Gosling nekada bili zajedno, njih dvoje su primećeni na dejtu u Diznilendu samo mesec dana pre nego što su počele da se šire glasine.

Do danas njih dvoje nikada nisu potvrdili navodnu romansu.

Blejk Lajvli

Godine 2010. pojavile su se glasine da su Gosling i Lajvli zainteresovani jedno za drugo.

Blake Lively Blejk Lajvli Foto: Profimedia/@JDH Imagez / Splash

Ipak, ništa nikada nije potvrđeno osim izveštaja da su njih dvoje otišli ​​na sladoled-dejt u Diznilend.

Olivija Vajld

Prema "HuffPost", Vajld i Gosling su 2011. pokušali da odu na tajni dejt u akvarijumu, ali fanovi su ih primetili zajedno. Njih dvoje su takođe viđeni kako se zajedno druže na zabavi dodele Oskara iste godine, ali njihova romansa o kojoj se pričalo nikada nije zvanično potvrđena.

Eva Mendez

Gosling i Mendez su se prvi put sreli na snimanju filma "The Place Beyond the Pines" iz 2011. Dok joj se udvarao, Gosling je takođe poveo Mendez na sastanak u Diznilend, a ostalo je sada istorija. Od tada, par je dočekao dve ćerke i tiho održava svoju romansu već više od decenije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle