• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Viktorija Bekam nikad iskrenija na temu Dejvidove prevare od pre 20 godina: "Bili smo jedno protiv drugog"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Viktorija je razmišljala o tome kako se njihova dinamika promenila tokom boravka u Španiji, napomenuvši sa žalošću da se tada nisu međusobno podržavali, što je duboko uticalo na njihovu povezanost

  • 0
Viktorija i Dejvid Bekam, David Beckham and Victoria Foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovih dana sve oči su uprte u porodicu Bekam, s obzirom na to da je izašao ranije najavljeni "Netflix" dokumentarac o životu i karijeri proslavljenog fudbalera.

Kako se kroz epizode obrađuju mnoge teme, neizostavno je bilo vratiti se u period pre 20 godina kada su Dejvid i Viktorija imali poteškoće u braku, koje su podgrejali novinski članci ukazujući na Dejvidovo neverstvo sa Rebekom Lus.

Viktorija je odličila da podeli svoju stranu priče i progovori o posledicama skandala.

Prema njenim rečima, ti meseci su bili najizazovniji period njihovog života, vreme kada se činilo da su izgubili svaku povezanost. U međuvremenu, Dejvid Bekam je priznao da se još uvek bori sa sećanjem na to burno vreme 2003. godine. I 20 godina kasnije nisu sigurni kako su uspeli da prebrode tu  krizu.

U intervjuu predstavljenom u četvrtoj i poslednjoj epizodi dokumentarca, Viktorija je izgledala kao da suzdržava suze dok je odgovarala na pitanje da li je to bio najizazovniji period u njihovom braku.

- Zato što je izgledalo kao da je svet protiv nas... Evo u čemu je stvar, bili smo jedno protiv drugog, ako moram da budem potpuno iskrena.

Viktorija je razmišljala o tome kako se njihova dinamika promenila tokom boravka u Španiji, napomenuvši sa žalošću da se tada nisu međusobno podržavali, što je duboko uticalo na njihovu povezanost.

- Ne mogu ni da počnem da vam govorim koliko je bilo teško. I kako je to uticalo na mene. Znate, do Madrida se ponekad činilo kao da smo sami protiv svih, ali bili smo zajedno, bili smo povezani, imali smo jedno drugo. Ali kada smo bili u Španiji, nije se baš činilo da smo tu jedno za drugo. I to je tužno. Ne mogu ni da počnem da vam govorim koliko je bilo teško i kako je to uticalo na mene. To je bila noćna mora. Bio je to apsolutni cirkus - i svi vole kada cirkus dođe u grad, zar ne? Osim ako niste u njemu.

Upitana da li je zamerila svom mužu, bivša "Spice Girl" je odgovorila: "Da budem potpuno iskrena, da, jesam. Tada sam bila najnesrećnija u svom životu".

Žena sa kojom je David optužen da je imao aferu nije imenovana u dokumentarcu, međutim, prikazani su novinski naslovi iz tog vremena.

- Bilo je nekih užasnih priča sa kojima je bilo teško izaći na kraj. To je bio prvi put da smo ja i Viktorija bili stavljeni pod takav pritisak u našem braku - rekao je Bekam i nastavio:

- Ali, na kraju krajeva, to je naš privatni život. Bilo je dana kada sam razmišljao: "Kako ću ići na posao? Kako ću ići na taj trening i ponašati se kao da se ništa nije desilo?". Svaki dan sam se osećao fizički bolesno.

Dejvid je priznao da mu je bilo teško da se prilagodi životu u Španiji nakon što je napustio svoj dečački klub "Mančester junajted". To što je Viktorija ostala u Londonu na samom početku njegovog preseljenja doprinelo je njegovoj usamljenosti.

Pored tih detalja o opstanku braka nakon afere, Dejvid i Viktorija su govorili i o ponašanju paparaca ranih 2000-ih i kako je sve to dodatno remetilo njihov mir, piše "The Sun".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Šta će vam bolja reklama za kiosk sa hranom od te da Bekam dođe kod vas na roštilj

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle