• 3

Vreme čitanja: oko 2 min.

Muškarci su priznali: Ovo su razlozi zašto vole starije žene

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li se slažete sa njihovim mišljenjima?

  • 3
Mama i sin, starija žena, mlađi muškarac Foto:Shutterstock

Nekako je uobičajeno da je u emotivnoj vezi muškarac stariji od žene, ali sve više smo svedoci da to i ne mora da bude tako. Sve češće muškarci, posebno oni mlađi, uplovljavaju u veze sa ženama koje su i po nekoliko godina starije od njih.

Zašto se to promenilo, zašto dolazi do ovih situacija? Rađeno je istraživanje, muškarci su upitani o tome i evo šta su rekli, prenosi "Think a loud".

1. One znaju šta žele u životu

- Starije žene su prošle kroz mnogo toga, tačno znaju šta žele. Probale su sve i kao rezultat toga, sada znaju šta žele u životu. Ne očekujem da će me moja sadašnja partnerka (Ejmi, 49) iznenada nazvati i reći mi da se seli na drugu stranu sveta jer je našla posao koji bi joj se mogao svideti. Ovo vreme je prošlo za starije žene. Veoma su sigurne u ono što vole i ne menjaju odluke i ukuse. A ono što je najbitnije, nemaju potrebu da menjaju partnere - rekao je Kenet (32).

starija žena, frizura Foto: Shutterstock

2. Iskusne su

- Starije žene su ispunjene iskustvom u svakom aspektu života, od emotivnih veza do posla. Imaju mnogo čemu da vas nauče, zato je mnogo lakše ići kroz život držeći ih za ruku. Njihovo prisustvo može samo da nam koristi jer su mudrije od mlađih devojaka. Znaju da su zdravi odnosi vezani za komunikaciju i kompromis - i to je ono što vam daju - kaže Luis (27).

3. Ne treba im stalna pažnja

- Starije žene nisu bebe koje plaču jer im treba konstantna pažnja. One imaju svoj život i ne očekuju da ćete se javiti usred prometnog dana. Uostalom, nisu im potrebna vaša objašnjenja zašto niste odgovorili na poruku u roku od sat vremena, kao što to obično rade mlađe žene. Poenta je da vode život u kome znaju svoju vrednost i ne brinu se previše oko toga da ste stalno u blizini. To je glavni razlog zašto sam se zaljubio u Kirsten (47) - kaže Mat (25).

4. Samouverene su i nezavisne

- Nikada ih nećete čuti kako se ponižavaju i negativno govore o sebi. Po mom iskustvu, kada primete nedostatak, počinju da rade na tome da ga poprave i to je ono što mi se kod njih najviše sviđa. Veoma su nezavisne i ne trebaš im kako bi sagradile svoj život. Već znaju kako da se brinu o sebi. Ovo su neki od glavnih razloga zašto smatram da je starija žena tako privlačna, posebno moja Rubi (48) - kaže Darnel (26).

Menopauza, vežbanje, sredovečna žena Foto: Pexels

5. Imaju realan pogled na svet

- Starije žene stoje sa obe noge čvrsto na zemlji. Ne samo da znaju šta žele u životu, već su i realne u tome. Zrela žena od vas nikada neće tražiti da učinite nešto nemoguće kao dokaz vaše ljubavi. Ne očekuje da ćete pomeriti planine za nju, a da ne učinite ništa zauzvrat. Neće vam dozvoliti da samo jurite za njima, već će vam odmah reći šta žele od vas - kaže Alan (28).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • V8

    6. novembar 2023. | 22:56

    Tačno je..

    Podelite komentar

  • Joksa

    7. novembar 2023. | 07:26

    Stara koka dobra supa a može I mlada piletina,prste da poližeš mljac!

    Podelite komentar

  • Kranp

    7. novembar 2023. | 05:54

    Oduvek su me privlacile starije...

    Podelite komentar