• 2

Vreme čitanja: oko 5 min.

Udavala se čak 11 puta: Ovo je njena zavisnost, za koju krivi striktno i religiozno vaspitanje

Vreme čitanja: oko 5 min.

Svakome je rekla o pravilu pre braka

  • 2
Monette Dias Foto: Facebook/Monette Dias

Za većinu je venčanje nešto što se planira samo jednom i veruje se u izrečene reči: "Dok nas smrt ne rastavi".

Naravno, to nije uvek slučaj, jer je razvod danas sasvim uobičajena stvar i nekada ljudi ostaju na jednom prošlom braku. Ipak, Monet Dijaz je žena koja se ne predaje tako lako. Ova 55-godišnjakinja se udavala čak 11 puta i ne gubi nadu i dan-danas.

Ona navodi da je od malih nogu bila fascinirana idejom braka, nakon što je gledala bajke na televizoru. Imala je svega tri godina kada je odlučno rekla da želi da nađe svog "princa na belom konju". Međutim, Monet dolazi iz veoma religiozne porodice i vaspitavana je veoma striktno. Navodi da su joj od malih nogu govorili da je brak svetinja, ali da je njena ženska obaveza da sačuva čednost za brak i jednog čoveka do kraja života. Vremenom njene misli su odlazile na maštanja o savršenom venčanju.

Kada je Monet imala samo 15 godina, njen otac je tragično preminuo, ostavljajući rupu u njenom životu, koju je očajnički želela da popuni. "Rešenje" je stigalo samo dve godine kasnije, kada je sa 17 godina otišla na neku utakmicu.

- Otišla sam na meč i zapazila jednog igrača. Rekla sam svom prijatelju da ću se udati za njega. Ubrzo smo dogovorili sastanak. Zvao se Stiv i imao je 19 godina. Ljubav je brzo procvetala, ali bilo je teško suzdržavati se strasti. Mesec dana kasnije, Stiv je predložio da se venčamo, a ja sam pristala – bila sam tako uzbuđena što ću postati njegova žena i biti intimna sa njim - opisuje ona.

Monette Dias Foto: Facebook/Monette Dias

Par je odlučio da pobegne dva meseca kasnije kada je Monet imala 18 godina. Kako je opisala, nosila je balsku haljinu sa maturske večeri, a čim su rekli sudbonosno "da", ispunili smo ono za čim su žudeli. Par je imao troje dece, ali deset godina kasnije, Stiv i Monet su se razišli, jer je shvatila da su se uzeli previe mladi i da nisu ni sebe doboljno upoznali.

Nije mnogo prošlo od kad je neko drugi privukao njenu pažnju. Šest godina mlađeg Dina je upoznala dok je radila u supermarketu, a hemija je proradila kada su zajedno vodili smenu u magacinu. Din je bio upoznat sa "predbračnim pravilnikom", a samo šest meseci kasnije, Din je postavio pitanje. Tako su jednog radnog dana, pre posla, svratili do opštine i venčali se. Kako navodi, razveli su se zbog njegove nezrelosti godinu dana kasnije.

Monette Dias Unknown

Tek godinu dana kasnije, 1998. godine, Monet i Din su se ponovo videli i, moleći je da se pomire, ponovo su se venčali. Ubrzo je rodila četvrto dete, ali zbog Dinove ljubomore, ponovo se razvode godinu i po dana kasnije. Monet je mislila da je u njoj problem i da ne razume kako ljubav funkcioniše, ali je onda upoznala Roba na sajtu za upoznavanje. Zaljubili su se, a s obzirom da je i Rob upoznat sa predbračnim pravilom, u roku od pet nedelja je upoznao njenu porodicu i venčali su se.

Međutim, par se suočio sa izazovima kada se Monet razbolela i bila joj je potrebna operacija srca. Rob se žalio da Monet nije tako "zabavna" kao nekada. Pet meseci kasnije, propada i ovaj brak. Iako je Monet želela da ostane na tome, osećala je da joj se sprema još jedan susret.

Upoznala je Sema, koji ju je za Novu godinu zaprosio, a već sledećeg jutra su se venčali. Volela ga je njega, ali ne i njegovu slabost na alkohol. Nakon dve godine, potpisuje još jedan papir za razvod.

Na Novu godinu Sem je zaprosio Monet i venčali su se sledećeg dana.

-  Iako su me mnogi od njih ohrabrivali i govorili da usporim i ne žurim u veze, znali su da imam slobodan duh i ništa me neće sprečiti da odmah zaronim. Bilo je posebno teško sporiti stvari kada nisam mogla da budem intimna ni sa jednim od svojih momaka, a osećala sam se previše krivim da idem protiv svoje vere - govori Monet.

Godinu dana kasnije, Monet se pridružila sajtu za upoznavanje i upoznala se sa "visokim, grubim" muškarcem po imenu Džejmi. Džejmiju je trebalo samo šest nedelja da je zaprosi i ovaj put se par odlučio na ceremoniju na temu kauboja, ali je par brzo i tu naišao na probleme.

Monette Dias Unknown

- Postao je previše ljubomoran, pa smo se razveli nakon godinu dana, a onda smo se ponovo venčali nakon što je on prošao terapiju. Ali četiri nedelje kasnije bilo je jasno da sam prvi put bila u pravu – nismo bili dobar spoj. Ali, nisam odustajala. I dalje sam želela svoj bajkoviti kraj, a godinu i po kasnije, upoznao sam Luisa na sajtu za upoznavanje. Živeo je četiri sata daleko i kada smo se konačno sreli, proveli smo se neverovatno, a on nije želeo da se oprosti. Zato je predložio da se venčamo, rekavši mi da želi da bude sa mnom zauvek. Nedelju dana kasnije, čekala sam u redu za dozvolu za venčanje u Las Vegasu, obučena za naš veliki dan. Sećam se da je žena za pultom vrisnula kada je otkrila da je ovo venčanje broj osam na mom dokumentu- govori Monet.

Nažalost, samo šest nedelja nakon njihovog braka, Monet je otkrila da za nju Luis nije od "herojskog materijala", i tako se u 41. godini ponovo razvela. Na red je došlo još nekoliko muškaraca, ali niko nije pružio ovoj ženi ostvarenje njenih devojačkih snoca.

- Još jednom, moj brak nije uspeo. Videla sam stranu Džeremija koja mi se nije dopala i razvela sam se. Isto tako, nakon upoznavanja Džošue, mislila sam da je to onaj pravi. Bio je šokiran mojim razvodima. Zaprosio me je, ali sam prekinula veridbu nakon svađe - rekla je ona.

- Sada sam ponovo sama, ali ne tražim šarmantnog princa - on će morati da me pronađe. Nisam sigurna da li ću ikada ponovo videti oltar, ali naučila sam iz svojih 11 brakova. I, ako se ponovo udam, kunem se da će to biti zauvek - završila je Monet, prenosi "TheSun.co.uk".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dr Iman Assi i dr Ronald Milošević - zavoleli su se na radnom mestu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Lifestyle

Komentari

  • Mike

    11. novembar 2023. | 13:56

    Ova se udavala svaki put kada posla da kupi hleb.

    Podelite komentar

  • Boža zemunac

    11. novembar 2023. | 12:52

    Zar samo 11. Ali zvaničnih.

    Podelite komentar