• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Top 5 žena kojima se razvod isplatio: Neke su bogatije i za nekoliko milijardi dolara

Vreme čitanja: oko 2 min.

Visoke cifre su bile u igri

  • 0
Melinda French Gates Juanita Vanoy ili Juanita Jordan Amber Heard Elin Nordegren Foto: Tanjug/AP, AKM Images / Backgrid USA, Bob Stanton/Icon SMI / Newscom / Profimedia

U Holivudu je sve moguće i ništa nas iz ovog sveta ne može iznenaditi. Jedna od najzanimljivijih stvari koje se pomno proprate su brakovi i razvodi, a možda za nijansu više razvodi.

Ko je podneo zahtev, ko prvi iznosi prljav veš supružnika i slično, sve to zanima ljude širom planete. U nastavku možete pročitati koje su to dame najviše profitirale od razvoda.

Sindi Silva (bivša supruga Kevina Kostnera)

Njihova ljubavna priča je počela još za vreme studija i za 18 godina bračnog života su dobili četvoro dece, ali su rešili da stave tačku na odnos 1994. godine, piše "People".

Njih dvoje nisu potpisali predbračni ugovor, a prema tamošnjim navodima Sindi je dobila 80 miliona dolara, što je u to vreme bio rekord.

Amber Herd (bivša žena Džonija Depa)

Brak između dvoje glumaca trajao je samo 15 meseci, a papire za razvod je podnela Amber. Proces nije bio jednostavan, njihove sudske rasprave tokom 2020. i 2021. godine su bile pod budnim okom javnosti, a posle završene agonije ona je dobila sedam miliona dolara, koje je donirala u humanitarne svrhe.

I u 2022. godini su se našli zajedno u sudnici, gde su optužili jedno drugo za zlostavljanje, pa je Dep platio odštetu od 15 miliona dolara, ali je i ona platila određeni iznos (10,35 miliona).

Melinda Gejts (bivša žena Bila Gejtsa)

Mnoge je ostavila u čudu vest da se posle 27 godina braka, jedan od najbogatijih ljudi sveta razvodi. Posle podnošenja zahteva u maju 2021. godine ustanovljeno je da Melinda i Bil nisu imali predbračni ugovor, ali su imali ugovor od privatnoj razdvojenosti.

- Imala sam svoje razloge zašto više nisam mogla da ostanem u braku, a pošto se sve dešavalo tokom korone, prošlo je bez mnogo pompe - rekla je Melinda, piše "People".

Detalji razvoda nisu preterani poznati ali neki izvori tvrde da je Melinda izašla bogatija iz ovog odnosa sa 76 milijardi dolara.

Huanita Džordan (bivša žena Majkla Džordana)

Iako su priznali da su godinama razmišljali da se razvedu, konačno su to uradili 2006. godine. Zahtev za razvod je podnela Huanita 2002. godine, a kada je posle četiri godine i zvanično okončano ona je na račun dobila 168 miliona dolara, u to vreme najveću isplatu u istoriji razvoda.

Elin Nordegren (bivša žena Tajger Vudsa)

Ovaj brak su pratile razne afere i prevare, pa onda i ne čudi što je žena najbolje golfera svih vremena i jednog od najpoznatijih muškaraca sveta podnela razvod. Neki izvori kažu da je dobila 750.000.000 dolara, dok neki kažu da je "uzela" samo 100.000.000.

Izborila se da ona bude staratelj dece, a mesečno je za alimentaciju dobila 20.000 dolara dok je dobila i dom u Vindermeru koji je na kraju prodala i kupila novo imanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ovo su pet najskupljih razvoda ikada

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle