• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

Dečko je podelio svoje najgore iskustvo sa prvog dejta: "Povela je roditelje da dogovorimo brak"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Sebe opisuje kao "Indijca sa crnim pojasom u prvim, lošim sastancima", ali ovaj sastanak tumači kao "traumu"

  • 0

Zakir Sidiki je "TikToker" o čijem iskustvu sa "traumatičnog" prvog sastanka bruje društvene mreže.

Naime, Zakir svako malo među svojim standardnim videima, podeli novo iskustvo sa prvih sastanaka. Voli da se našali na svoj račun, te za sebe kaže da je čovek sa "najviše prikupljenih prvih sastanaka i da ima crni pojas iz te kategorije".

Ipak, video koji se posebno istakao i prikupio više od 21 miliona pregleda, govori o još jednom neuspešnom dejtu, ali ovog puta i "traumatičnog".

- Upravo sam otišao na prvi sastanak i iskreno sam istraumiran. Naišao sam na profil jedne vrlo lepe devojke, na aplikaciji za upoznavanje. Privuklo me je to što je u opisu napisala: "Ili ovo ili ugovoreni brak", što je šala na račun nas Indijaca. Javio sam se i tako započeli danonoćnu prepisku punu šala i zanimljivih, zajedničkih tema. Došli smo do toga da naše porodice dolaze sa istog područja u Indiji.

Naravno, ja sam ekspert za ove stvari i ne prepuštam slučaju apsolutno ništa, zbog čega sam je pitao da se čujemo preko video-poziva, da bih se uverio da je profil pravi. I da, profil je bio pravi, pa smo se dogovorili da idemo na večeru - prepričavao je Zakir.

Kako dalje navodi, kada su se našli ispred restorana, izgledala je predivno i zagrlili su se.

- Išla je ispred mene i rekla: "Ovo je naš sto". Zbunilo me je kada sam video dvoje ljudi koji sede za našim stolom. Normalno počeo sam da joj govorim da je zauzet i da j sigurno konobar pogrešio. Malo mi je trebalo da primetim da je to sto namenjen za četvoro, a onda je i Prijanka progovorila i rekla: "Pa, ovo su moji roditelji".

Naravno da nisam bio spreman na ovakvu situaciju, jer mislim da nikome ne bi palo na pamet da razmišlja da li će njegova potencijalna devojka da povede roditelje na ljubavni sastanak. Verujte mi, to je bio momenat kada sam pomislio da je mojim pokušajima i odlascima na prve sastane došao kraj. Pomislio sam: "E pa, Sidik, to je to. Ne možeš pobeći, sakriti se, ovde je iscurela poslednja kap tvog ljubavnog života. Ovo je moj ugovoreni brak. Kraj moje karijere zabavljanja" - rekao je on.

@zockr another dating nightmare #fyp #dating #arrangedmarriage #storytime ♬ original sound - zakir
Zakir je zatim opisao da su ga roditelji ispitivali o tome čime se bavi u životu i druge "biografske podatke". Opisuje kako nije bio siguran šta da kaže, jer je sve delovalo kao da je na ispitivanju u policijskoj stanici.

U jednom momentu govori kako mu se činilo da Prijankini roditelji nisu uopšte bili zadovoljni njegovim odgovorima. Zatim, usledio je još jedan šok, kada je devojkin otac zamolio Zakira da pozove roditelje da im se pridruže.

- Prvo, ne mogu da dođu jer žive vrlo daleko, a kao drugo nisam računao na ovo ugovaranje braka - navodi on.

Odgovor da roditelji ne mogu da dođu se i nije najbolje pokazao kod roditelja, te je devojkin otac samo ravnodušno rekao da je vreme da krenu.

- Odjednom ustaje otac, za njim keću Pirjanka i njena majka i samo odlaze. Ja sam ostao za stolom u šoku, a od tad nisam čuo za Prijanku - završava priču uz pozdrave za pratioce i naznake da očekuju naredni sastanak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: "Tražio je da platim polovinu računa": Marinino iskustvo sa sastanka pokrenulo lavinu komentara

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle