• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sedma godina braka kao tačka pucanja: Poznati parovi koji nisu uspeli da je prebrode

Vreme čitanja: oko 2 min.

Poznato je da je ova godina među parovima "kritična"

  • 0
Holivudski parovi, Dženifer Aniston i Bred Pit, Dženifer Lopez i Mark Entoni, Demi Mur i Ešton Kučer Foto-kolaž: Pixabay, Profimedia Gregorio T. Binuya Collection/Everett / Stephen Lovekin/Getty images, Shutterstock/Paul Smith/Featureflash

Postoji verovanje da je sedma godina braka kritična i da je prelomna. Ako bračni parovi prežive, onda je njihova ljubav mnogo jaka i ništa ih ne može slomiti.

Ipak, mnoge poznate ličnosti nisu uspele da prežive sedmu godinu braka, već je, nažalost, došlo do razlaza. Postoji nekoliko takvih poznatih parova, pa da krenemo...

Dženifer Aniston i Bred Pit

Bred Pit i Dženifer Aniston Foto: Shutterstock/Paul Smith / Featureflash

Njihov odnos se smatrao jednim od najskladnijih, a važili su takođe za najlepši par Holivuda. Zvezda serije "Prijatelji" i zavodnik bili su miljenici javnosti i niko nije slutio da nešto može poći po zlu. Prvi njihov izlazak desio se 1998. godine, od kada se smatra i početak veze, a posle sedam godina je njihovoj vezi i braku došao kraj. Navodi su da je u sve umešala prste Anđelina Džoli.

Demi Mur i Ešton Kučer

Ešton Kučer Demi Mur Foto: Stephen Lovekin / Getty images / Profimedia

Mnoge je iznenadila vest da su u vezu uplovili Demi Mur (61) i 16 godina mlađi Ešton Kučer. Uvek nasmejani gde god da su se pojave, odavali su utisak da je sve u njihovoj vezi i braku sve idilično. Njihov brak, koji je sklopljen u septembru 2006. godine, trajao je sedam godina, a kao razlog za to je njegova nevera.

Kejti Holms i Tom Kruz

Kejti Holms, Tom Kruz Foto: Profimedia

Zvezda serijala "Nemoguća misija" je javno izjavio ljubav prema koleginici glumici u emisiji kod Opre Vinfri i taj trenutak je svima nama u sećanju. Cvetala je romantika među njima, iz njihove ljubavi se rodila ćerka Suri, ali su nažalost posle sedam godina uvideli da ipak nisu jedno za drugo.

Dženifer Lopez i Mark Entoni

Jennifer Lopez, Dženifer Lopez, Marc Anthony, Mark Entoni Foto: Profimedia/Gregorio T. Binuya Collection/Everett

Godinama su Dženifer i Mark bili prijatelji, ali tokom tog prijateljstva se rodila ljubav koja je i krunisana brakom. Ona je u tom trenutku iza sebe imala dva propala braka ali je to nije sprečilo da i treći put okuša sreću. Nažalost, kada su videli da im ne ide bila im je sedma godina braka pa su na kraju stavili tačku. U braku su dobili blizance Emu i Maksa.

Madona i Gaj Riči

madonna guy ritchie madona i gaj riči Foto: Shutterstock

Kraljica popa je mislila da je 2000. godine pronašla sve ono što je tražila od partnera kada se udala za britanskog režisera Gaja Ričija. Ipak, nisu im cvetale ruže pa su posle sedam godina rešili da predaju papire za razvod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Bred sa Dženifer sada radi isto i što je radio i sa Anđelinom?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle