• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

5 znakova koji će potvrditi da se zaljubljujete: Možete probati da ih ignorišete, ali vam neće poći za rukom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Igra mozga i srca nam nekad baš ne da mira, ali koga poslušati?

  • 0
ljubav, poruke, pisanje poruka, telefon

Foto: Shutterstock/Inside Creative House

Nije lako priznati da ste se zaljubili, ako to uporno odbijate zbog nekih umišljenih prepreka ili "nije pravo vreme"- situacije.

Ipak, to je jedna od situacija kada znamo da nekada mozak i srce ne funkcionišu uvek sinhronizovano. 

Ako i dalje odbijate da ste zaljubljeni ili da se zaljubljujete, pogledajte ovih pet znakova i možda konačno priznate sebi svoja osećanja. Mada, ako vam je ovo potrebno za potvrdu, onda zaista odbijate da se zaljubite...

1. Potpuno gubite sposobnost komunikacije

Dešava se ovo i doktorima, advokatima i onim najboljim profesionalcima, zato, nije ništa što je neprirodno ili nemoguće da se desi bilo kome.

Ako vas iznenada potrefi da ne znate šta želite da kažete ili uradite, onda se suočavate se sa iracionalnim prazninama uma i predani ste razmišljanju o toj osobi više nego što primećujete.

2. Vaš apetit se izuzetno smanjuje

Ovo se dešava najčešće u prisustvu te osobe. Mogli biste da gladujete i spremni ste da pojedete vola, ali onda se nađete sa tom jednom osobom, pa čak i da ste u omiljenom restoranu i naručite omiljenu hranu, vaš organizam će vas za tili čas ubediti da niste toliko gladni.

povratak bivšeg, ljubavni par, razdvojenost

Foto: Shutterstock/Oleksandr Berezko

 

3. Proveravate svoj telefon svakih 10 sekundi

Ovo je takođe izuzetno česta stvar. Ma koliko bili okupirani haosom u kom ste, jedno zvonce notifikacije na telefonu može biti poruka od te osobe i tada sve stavljate na pauzu. Ako nije, onda nazad na posao. Međutim, često se dešava da proveravate telefon i kada ništa ne stigne, jer "možda niste čuli".

4. Primećujete ljubavne pesme

Ne samo da počnete da primećujete ljubavne pesme na radiju ili gde god da ste, već ste i malo oduševljeni kada ih čujete, pa čak i povremeno sami pustite neku numeru, čak i da to nije vaša šoljica čaja.

5. Počinjete da brinete o izgledu više nego ikad

Čak i da nikada ranije niste vodili računa o svojoj težini, kada počnete da se zaljubljujete u nekoga, nešto će vas naterati da počnete da trenirate ili da se "bacite" na dijetu, ali i da vodite računao tome šta oblačite. Ako ste žensko, često može da se desi da se doterujete čak i kada želite da izgledate "opušteno i kao da se niste nimalo sređivale", prenosi "YourTango.com".

I, da li ste zaljubljeni?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ljubavni brodolom: Ove kombinacije znakova horoskopa nikada i nikako neće uspeti

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle