• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izbegavajte ova 3 modela vereničkog prstena: Dizajnerka nakita kaže da za svaki budžet možete kupiti lep komad

Vreme čitanja: oko 2 min.

Davno su prošli dana kada je trebalo izdvojiti višemesečnu platu za dobar prsten, sada samo treba da vodite računa o ovim stvarima

  • 0
prsten, veridba, verenički prsten Foto: Shutterstock

Dizajnerka vereničkog prstenja otkrila je koja tri modela svakako treba da preskočite ako tražite savršeni komad nakita za svoju dragu.

U snimku, koji je već dostigao više od dva miliona pregleda otkako je objavljen u oktobru, Džordan je prošla kroz stilove koje treba da izbegavate.

- Prva stvar koju želite da izbegnete je prsten bez ograde za galeriju. Galerija je ovaj tanak komad metala koji ide između zupčanika prstena - objasnila je dok je pokazala fotografiju prstena sa ovom specifičnom karakteristikom.

Dizajnerka nakita je objasnila da bez šine koja pruža potporu vaš prsten može biti u opasnosti da se ošteti, ili još gore.

- Bez šine za potporu, posebno ako imate samo četiri zupca koji drže kamen, ako se jedan zub povuče i zakači za nešto, izgubićete kamen - rekla je.

Zatim je pokazala fotografiju prstena koji nije imao šinu i dodala da je to definitivno nešto što ne želite da kupite, jer vam je zaista potrebna ta dodatna podrška.

- Sledeće, nikada ne bih kupila verenički prsten sa veoma, veoma tankim obručom. Iako tanki obruči poput ovih mogu biti veoma lepi, jednostavno nisu baš izdržljivi.

Preporučila je da se barem držite trake veličine 1,8 milimetara.

@castlefieldcollection Engagement ring styles NOT to buy, from someone who designs & sells engagement rings. 💍💎🥰 Unique engagement rings are in, but don’t compromise on durability. In this video I’m discussing thin engagement rings, gallery rails, and bubble bands! Leave your questions down below! #castlefieldcollection #moissanite #moissaniteengagementring #torontomoissanite #moissanitevsdiamond #moissanitetoronto #torontomoissanite #diamondengagementring #uniquengagementring #uniqueengagementrings #greenscreen ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

U razgovoru za "Daily Mail", Džordan je objasnila da je prilično rizično posedovati jedan od ovih prstenova u ovom posebnom stilu.

- Ovih dana je bilo veoma moderno izabrati verenički prsten sa veoma tankim, jedva vidljivim obručom, ali ovo je veoma rizično. Veoma tanka traka (manje od 1,6 mm) će biti sklonija savijanju i lomljenju. Štaviše, zlato se vremenom troši. Ako počnete sa veoma tankom trakom, ona će se istrošiti na gotovo ništa tokom mnogo godina nošenja. Uvek preporučujem da koristite najmanje 1,8 - 2 milimetara širine trake.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, Džordan je otkrila da ne bi preporučila kupovinu vereničkog prstena na kojem je u videu bio dijamantski prsten.

- Sledeće, nikada ne bih kupila verenički prsten koji izgleda ovako, koji ima obruč sa dijamantima - rekla je, pokazujući primer na šta je mislila.

- Ne želite da kupite ovakav prsten. Nije pitanje da li će ispasti kamenje, nego kada.

Međutim, ako pošto poto želite taj prsten ukrašen dijamantima, postoje stvari na koje treba obratiti pažnju. Svaki dijamant oko obruča mora da drži najmanje tri zupca. Ali kada je reč o ceni, stručnjak za vereničko prstenje priznala je da ne postoji određena suma novca koja će vam garantovati izdržljiv prsten.

- U većini slučajeva plaćate zapravo ime brenda i marketing. U stvarnosti, vrlo je moguće dobiti prelep, visokokvalitetan verenički prsten sa svetlucavim glavnim kamenom koji će trajati doživotno za skoro svaki budžet. Davno su prošli dani kada je trebalo potrošiti višemesečnu platu na prelep prsten - zaključuje ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pohvalila se vereničkim prstenom, ali su svi gledali u nešto drugo: "Ovo je grozno"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle