• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Primenila savet za udaju Pamele Anderson i sada ima gomilu udvarača: Žele je čak i oni koji su je pre odbijali

J. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona ističe da joj je vrlo važno da muškarac za kog planira da se uda od starta bude svestan koliko ona vredi i da zato žena ne treba da se plaši da ode od onih koji to nisu

  • 0
Pamela Anderson Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pamela Anderson je u poslednje vreme u centru pažnje zbog svog zagovaranja prirodne lepote. Glumica je celom svojom pojavom zavodila mnoge muškarce, pa je u više navrata devojkama davala ljubavne savete. Ova 55-godišnjakinja, koja se udavala pet puta, podelila je "grumen mudrosti" tokom završnice svog "Netfliks" dokumentarca, "Pamela, ljubavna priča".

- Najbolji način da se venčate je da nekome kažete: "Nikad se neću udati za tebe". U roku od šest meseci bićeš u braku, sigurno. To je ono što ti radiš, u redu? - kaže ona.

O tome je govorila Marina Njuman (26), meteorološkinja iz Majamija u svom "TikTok" videu - devojka koja je isprobala trik.

- Pokušavala sam aktivno da testiram ovu Pamelinu tvrdnju i otkrila da u tome ima dosta istine. Izgleda da muškarce to jednostavno jako privuče - kazala je ona za NY Post.

Ona ističe da joj je vrlo važno da muškarac za kog planira da se uda od starta bude svestan koliko ona vredi i da zato žena ne treba da se plaši da ode od onih koji to nisu.

Pritom, Marina je na TikToku govorila o svojim dejtovima koje je imala u poslednja dva meseca.

@marinainmiami It’s still a no from me dawg- but i need a case study done on this and shut up rings #shutupring #dating #relationship ♬ original sound - Marina Neuman

- Rekla bih dečku iskreno: divan si, bilo mi je prelepo sa tobom večeras, ali ja trenutno tražim nekog ozbiljnog za kog bih se udala, a ovo mi ne deluje da će izrasti u nešto ozbiljno - jasna je ova devojka.

Ona ističe da joj je vrlo važno da muškarac za kog planira da se uda od starta bude svestan koliko ona vredi i da zato žena ne treba da se plaši da ode od onih koji to nisu.

Neverovatno - Pamelin trik za nju je uradio posao!

- Od tog odbijanja se njima u mozgu očigledno desi nešto. Umesto da pobegnu glavom bez obzira kad čuju da želim brak, oni kao da pomisle - "ona želi ozbiljnu vezu, ali ne sa mnom i sad moram da se potrudim bolje".

Marina sada muči drugu muku, jer ne zna šta će sa silnim udvaračima, a među njima su čak i oni koji su prvobitno izjavljivali da se nikad neće oženiti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Žena Siniše Mihajlovića blistala na ćerkinom venčanju

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle