• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je "profesionalna ljubavnica": Šalje listu poklona oženjenim muškarcima i dobija sve što poželi

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako kaže, može da radi šta god želi bez ograničenja

  • 0

Britanka Gvinet Li (54) ima možemo reći jako neobičan "posao", ako se može tako nazvati. Naime, kako za sebe kaže, ona je profesionalna ljubavnica, odnosno stručnjak u pronalaženju bogatih muškaraca koji mogu da joj kupuju skupe poklone, omoguće joj život "na visokoj nozi". Ona, kaže, zna i kako da ih natera da ne odustaju od svega toga lako.

Kaže da im ona služi "za odmor" i jako su srećni što daju novac na njenu sreću.

Obožava kada za praznike, najviše za Božić, dobija skupe poklone među kojima su svoje mesto pronašli i dizajnirano donje rublje, automobili, krzna, a jedan od poslednjih poklona kojima može da se pohvali je i putovanje u Kostariku i to od dvojice oženjenih muškaraca, piše "NY Post".

- Mogu da radim šta god želim, kad god želim, bez pitanja ili ograničenja i što je najvažnije, sve besplatno - kaže gospođica Li.

Kako je sama istakla, trenutno se viđa sa čak petoricom oženjenih muškaraca, ali je jedan od njih u procesu razvoda.

Ono što je interesantno jeste da je njen rođendan u novembru, pa od tada pa sve do Božića dobija pregršt poklona, te joj je ovaj period godine omiljen.

- Uglavnom dobijam sveće i parfeme, kao i skupo donje rublje i čarape. Jedan od njih je nedavno platio hiljade evra za deo mog putovanja po Africi, a od jednog sam dobila automobil - kaže Gvinet.

Ne krije da uglavnom napravi listu poklona koje priželjkuje i da joj partneri ispune želje jer - svaki od njih bira šta će da joj pokloni. Ludo, zar ne?

Gvinet kaže da se trudi da se nikada ne približi dovoljno blizu muškarcu jer ne želi da zauzme mesto supruge pošto je njena uloga ljubavnice sasvim drugačija.

Njen moto je dobro se zabaviti. Zaključak je da ona zaista u tome uspeva.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Astrolozi otkrivaju koji je idealan poklon za svaki horoskopski znak

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle