• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

4 načina kako da probudite iskru u braku: Kako da ponovo flertujete sa mužem

B. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne zaboravite i na neke najobičnije situacije

  • 0
brak, telefon Foto: Shutterstock

Kako vreme odmiče, tako se i među bračnim partnerima gubi strast, posebno kada dođu deca.

Zaboravljamo kako je to bilo na početku kada je prštalo sve oko vas, a onda je to postala monotonija i navika koje nikako da se otresete. To je znak da ste zaboravili da flertujete sa mužem, piše "Two drifters". Nemojte dopustiti da se to među vama ugasi, već probajte to da održite na visokim nivoom. Neka intima i bliskost ponovo bude u vašim životima.

Ovo su četiri načina kako to da uradite.

Pošaljite mužu zavodljivu poruku

Najbolji ali i najbrži način je da pošaljete suprugu golicavu poruku zavodljive sadržine. Kroz reči koketirajte i videćete da će imati veliki uticaj na njega. Šta je loše u tome da se ponašate kao tinejdžeri ili kao na početku vaše veze? Dajte mu nagoveštaj šta planirate uveče da radite ili mogu biti samo male, kratke i slatke reči.

Razgovarajte o njemu pred drugima

Davanje komplimenata o mužu pred drugima može biti podsticaj za dobro raspoloženje u vašem odnosu. Ne oklevajte da pred drugima pohvalite njegov rad i trud i on tako dobije krila zbog pohvala na njegov račun.

večera, ljubav, romantika, ljubavni par Foto: Shutterstock/Standret

Iznenadite ga seksi odećom

Priredite mu iznenađenje tako što ćete obući seksi komplet i ogrnuti se bade-mantilom ili nekim kaputom. Ostaće zabezeknut kada vas bude video u takvom izdanju posebno ako mu to dugo niste priređivali.


Mazite se dovoljno

Nemojte odustajati od dodira ma kako oni vama delovali beznačajno. Čak i ako sedite za ručkom, dodirnite mu ruku ili ga dodirujte nogom ispod stola. Pokušajte da održavate fizički kontakt i u najobičnijim svakodnevnim situacijama. Uz to, savet je i da mu ponekad priredite masažu. Neće joj odoleti.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Koje su želje svakog horoskopskog znaka tokom vođenja ljubavi?

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle