• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ima 18 godina a njen dečko 60: "Dovoljno sam zrela da prepoznam pravu ljubav"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mnogi ne mogu da opravdaju ovu razliku u godinama, a ona to naziva ljubomorom

  • 0

Razlika u godinama na ljubavnom polju može često biti velika prepreka između dvoje ljudi. Dok nekome može smetati jedna godina razlike, mnogi se pridržavaju onog čuvenog "godine su samo broj".

Tiktokerka Kiša Luiz, preuzela je rizik i počela da pokazuje svoju srećnu ljubavnu vezu sa starijim dečkom. Međutim, ono što mnoge zabrinjava jeste što Kiša ima 18 godina, a njen momak Dimitros 60 godina. Kako u nekoliko navrata pominje, Kiša zna šta želi u životu i njih dvoje su već dve godine u srećnoj vezi.

Iako je od nje stariji 42 godine, Dimitrosa i Kišu zbližila je ljubav prema fitnesu, te često postavljaju i kratke snimke sa zajedničkog treninga.

Većina komentara na njihovim snimcima naglašavaju da je njihova ljubav pogrešna i da smatraju da Kiša treba da "pobegne" što pre.

Razočarane u komentare na svojim viralnim videima, odlučila je da se obrati pratiocima i kaže nešto u odbranu svoje ljubavi.

@nikeishalouise Thankyou all for your continuous support and lovely comments keep them coming♥️ Love to you all💪🏻✌️ ♬ original sound - Stan :)

- Ne znam kako možete da pišete takve komentare iza ekrana i da se osećate dobro. Mi smo srećni zajedno i to nikako ne utiče na vaš život, zato ne razumem čemu toliko ružnih komentara.

Imam dovoljno godina da znam šta želim i da razumem šta je prava ljubav. Sa njim sam već dve godine i da nešto ne valja, ne bi toliko trajalo. Vidi se ljubomora - navodi razočarano Kiša u jednom od svojih videa.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Dr Iman Assi i dr Ronald Milošević - zavoleli su se na radnom mestu

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle