• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

Razvela se od muža samo 48 sati nakon venčanja zbog njegove neukusne šale: "Ne verujem mu više"

N. K.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Opravdani postupak ili ne?

  • 0
razvod, razvod braka, brak, neuspešan brak Foto: Shutterstock

Venčanje bi trebalo da predstavlja najradosniji dan u životu jedne žene; naravno, trebamo biti ravnopravni i reći da je ista stvar i sa muškim rodom, ali je činjenica da su žene te koje još kao devojčice maštaju o ovom danu, zamišljajući i planirajući svaki detalj, od venčanice do pesme uz prvi ples. A šta se desi kada ono što bi trebalo da bude vaš najradosniji dan postane košmar?

Žena, koja je želela da ostane anonimna, podelila je svoje negativno iskustvo i traumu koju joj je pričinio muž - osoba kojoj se zavetovala na večnost.

Na forumu "Reddit" objasnila je kako je njen suprug Džejk počeo da gleda video-klipove o neukusnim svadbenim šalama još pre njihovog posebnog dana, i iako je obećao da neće raditi tako nešto na njihovom venčanju - nije ostao dosledan svojoj reči.

- Odmah sam mu rekla da ne želim tako nešto na našem venčanju. On se samo nasmejao i rekao da ne planira ništa slično. Mislila sam da je to kraj raspravi. A onda je odjednom izrazio želju da se on pobrine za fotografa, venčanje i tortu. Bila sam zahvalna na interesovanju i podsetila ga da ću ga ostaviti ako se osmeli na nešto neukusno.

- Kada je došao dan venčanja, sve je išlo glatko do trenutka kada je trebalo da se seče torta. Svi gosti su gledali kako pravim prvi rez, a fotograf je stajao ispred nas sa kamerom u ruci. Odjednom sam osetila ruku na potiljku kako me gura i momenat kasnije - lice mi je bilo u torti. Moja venčanica i šminka su bile uništene, svi su se smejali, a on najglasnije. Ošamarila sam ga i istrčala iz prostorije u suzama - započinje priču ova nesrećna žena.

Mlada, venčanje, stres Foto: Shutterstock

Džejk je potrčao za svojom mladom i izvinio se dva puta, ali je uprkos tome mlada ostala čvrsta u svojoj odluci da ostavi svog muža, a u tome ju je podržao i njegov brat Frenk. Samo 48 sati kasnije, zahtev za razvod je podnet, a mlada objašnjava da ovaj "bezazlen" potez krije mnogo dublju negativnu poruku.

- Svi članovi naše porodice su rekli da preterujem, ali ja to vidim drugačije. Ako mi je uradio ovako nešto uprkos višestrukim zahtevima da to ne radi, uprkos obećanju, onda mu ne mogu verovati šta god da mi obeća. Moram da pretpostavim i da ga uopšte ne zanima kako se ja osećam. Ova situacija se može projektovati na mnogo životnih situacija u kojima bi mi bilo važno da mogu da mu verujem - zaključila je sveže razvedena žena, a prenosi "Mirror".

A šta vi mislite, da li je u pravu? Kako biste vi reagovali da ste na njenom mestu? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Ljiljana i Miodrag su u braku 61 godinu: Održala ih je ljubav, a imaju i savete za mlade

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle