• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Hvala ti što si me prevario": Nakon muževljeve afere, brak im je procvetao

M. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Sada je ponovo sigurna u sebe i uživaju u obnovljenom životu

  • 0
ljubav, ljubavni par, dečko i devojka Foto: Unsplash/Hannah Cook

Čeriti Kreg sa svojim suprugom Metom deli veoma specifičnu ljubavnu priču.

Tema koja je oduvek izazivala sukobe mišljenja jeste - da li bi neko oprostio prevaru ili ne. Međutim, Čeriti je prošla kroz obe te faze, kada nije mogla da oprosti i kada je oprostila prevaru.

Naime, upoznali su se još u tinejdžerskim danima, a sa zabavljanjem su počeli u 20-im godinama, kada su i stupili u brak. Uživajući u bračnom životu, par je polako širio svoju porodicu. Ali, problem koji je njihovu ljubav doveo na "dno" dogodio se 2012. godine, kada su imali četvoro dece, uzrasta do šest godina.

Čariti je počela da sumnja u vernost svog supruga, koji je u to vreme radio kao profesor muzike. Kako navodi, svakog dana je radio prekovremeno i osetila je da se nekako udaljava od porodice.

- Znam da mu je bilo teško, jer je bio zaglavljen između toga da bude sa porodicom i da juri svoj san i postane muzička zvezda. Međutim, osećala se veoma jaka distanca među nama i to nisam mogla da zanemarim - navodi ona, prenosi "NyPost.com".

Kako otkriva, pronašla mu je poruke na telefonu sa drugom ženom. Bila je besna i suočila se sa njim. Posvađali su se i odmah došli do zaključka da će se razvesti. Čeriti navodi da je bila slomljena i da nije mogla da razume zašto se to dešava njoj, kojom ima četvoro dece.

Met je nastavio dalje da živi sa tom drugom ženom, a Čeriti je krenula na terapije.

razvod, razvod braka, brak, neuspešan brak Foto: Shutterstock

- Dugih osam meseci sam radila na sebi, na svom samopouzdanju i znam koliko sam želela da mi terapeut odgonetne zašto se ovo meni dešava. Tada sam shvatila da ja sebe ne mogu da prepoznam. Postala sam samoj sebi stranac, a kako da od njega očekujem da voli osobu za koju se nije ni venčao? - govori ona.

Tako je shvatila da "za razvod nije kriv samo on, već i ona".

Ponovo su počeli da pričaju i otišli zajedno na terapiju za parove. Od tada, Čeriti i Met uživaju ponovo u ljubavi, te su ponekad na usluzi onima koji kroz slično prolaze.

- Morali smo da počnemo ispočetka, ali je vredelo. Metu je bilo neverovatno žao zbog afere, a meni je bilo žao zbog mog učešća u raspadu braka. Odlučili smo da se borimo za našu porodicu i rešavamo naše probleme i tako mi je drago što smo to uradili jer su sada stvari bolje nego ikad - dodala je ona.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Od aplikacije pa sve do oltara: Upoznajte priču bračnog para Glatt

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle