• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Džej Lo se vraća na scenu: Novim videom je kroz parodiju pokazala svoju istoriju brakova

Vreme čitanja: oko 4 min.

Sadašnji suprug je režirao spot o njenim bivšima

  • 0
Jennifer Dženifer Lopez Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dženifer Lopez već godinama pratimo u njenoj muzičkoj karijeri, ali i glumačkoj, te nam često servira zanimljive spojeve ta dva talenta. Velika zvezda verno je ispraćena i na ostalim poljima kao što su moda, lepota i, naravno, ljubavni život.

Džej Lo je već neko vreme bila na pauzi što se tiče muzičkih i glumačkih projekata, ali je svet nije zaboravio, naročito kada se pre dve godine udala za staru ljubav - Bena Afleka.

Ove godine će Dženifer obradovati fanove novim albumom, na kom je radila dugo, što je bio razlog njenog "tajca" na sceni, a 10. januara je objavila svoju prvu numeru sa albuma "Ovo sam ja... sada", koja je ispraćena zanimljivim muzičkim videom.

Nova pesma u samom nazivu objašnjava nešto čega Džej Lo ne može da se zasiti, tačnije, nešto čega joj "nije dosta", a kada se pogleda video, nekako je poruka i sama jasna.

Pesma je ispraćena videom, koji pokazuje Dženifer pred oltarom i cela tema jeste venčanje, ali sa kim? Pa, upravo je taj momenat iskoristila kao komičan obrt u celom spotu i uradila jednu vrstu parodije na konto svog ljubavnog života.

Naime, uz energičnu muziku, kakvu smo već navikli da vidimo uz nju, Džej Lo pleše u venčanici, a kroz spot se smenjuju mladoženje.

Jennifer Dženifer Lopez Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dok pleše u svečanoj sali svoje "prve plesove" sa različitim muškarcima, neki od gostiju tu su da daju pokoji komentar, svaki put kada bi se pored vesele mlade našao drugi muškarac.

- Znaš kako kažu: "Treća sreća" - navode gosti u nekom momentu u spotu.

Ipak, "srećan kraj" sa Benom nismo dočekali, kao što su se mnogi nadali da će videti, već se video završava sečenjem torte i to baš između figurica mlade i mladoženje. Jasan kraj.

Jasno je da se Džej Lo malo poigrala sa temom novog videa, šaleći se na račun toga što joj je sa Benom četvrti brak po redu.

- Iako Ben nema nikakvog iskustva sa snimanjem muzičkih videa, otrčala sam njemu po savet. To sam uradila jer me on najbolje poznaje. On zna ko sam i zna tačno kako da me posavetuje - rekla je ona u intervjuu za "People".

Dalje je, sebe nazivajući "ekspertom za venčavanje", navela da je na spotovima za ceo album, koji će govoriti o tome da prava ljubav zaista postoji i da je njena priča dokaz za to, radio i njen dragi Ben. Imao je učešće, barem što se ideje tiče, i u ovom muzičkom videu. Dakle, sadašnji muž joj je pomogao u režiranju spotova vezane za bivše ljubavi. Naravno, Džej Lo je maksimalno stavila akcenat na nju, a ne na njene bivše partnere u stvarnom životu.

Jennifer Lopez , Dženifer Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ko su njeni bivši muževi?

Ohani Noa

Da se prisetimo, Dženifer Lopez je u svoj prvi brak zakoračila 1997. godine sa glumcem Ohani Noom, sa kojim se razvela samo 11 meseci kasnije. Glumac je dao komentar kada se Dženifer udala za Bena, rekavši da je njihov brak propao "zbog parazita, koji se hrane poznatim ličnostima", takođe odavši da mu je Dženifer rekla prvo veče da je on "ljubav njenog života". Kako navodi, ne želi da ispadne "ljubomoan", ali je otkrio da se Džej Lo verila za života šest puta i da, iako želi sreću njoj i Benu, sumnja da će ljubav potrajati. Dodao je za kraj da je on sa svojom suprugom veoma srećan i zaljubljen, kako prenosi "Economictimes.indiatimes".

Kris Džad

Sa glumcem i plesačem Krisom Džadom je stupila u brak 2001. godine, a razveli su se 2003. godine. Džej Lo je prokomentarisala da je 2002. podnela za razvod zbog "nepremostivih razlika". Kako prenosi "Dailymail", Kris je naveo da je njemu najviše smetala narušena privatnost, koja je brzo naišla kada su se venčali. Nije davao komentare zašto ovoj zvezdi nije išlo u ljubavi, jer je rekao da svako ima svoj "prtljag mana" i da nekada veza ne uspe.

Mark Antoni

Sa glumcem, pevačem i tekstopiscem Markom Antonijem, Dženifer se venčala samo godinu dana nakon razvoda sa Krisom. Zvanično su bili venčani do 2014. godine, ali su razvod najavili već 2011. godine. Kako je prenosio "People", Džej Lo i Mark su naišli na period konstantne svađe, pa su odlučili da je najbolje da se rastanu.  Što se komentara na konto sadašnjeg supruga tiče i Dženiferinog četvrtog braka, Mark i njegova sadašnja supruga imali su samo reči podrške.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Svi su šokirani kako njeno lice izgleda, ne koristi botoks, ali ima savet: Džej Lo bez trunke šminke

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle