• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Slučajno sam imala aferu sa mužem najbolje drugarice": Ljubavni zaplet dobija sve više komentara na mrežama

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena iz Australije tvrdi da nije znala pravu istinu

  • 0

Hani Bruks, koja živi u Australiji, dospela je u žižu javnosti pošto je otkrila da je "slučajno" imala aferu sa mužem najbolje drugarice. Ono što je sad za nju najgore, jeste što on upravo Hani optužuje da je kriva za to, piše "NY post" i sada se nalazi u teškoj situaciji.

Ona je otvoreno na Instagramu otkrila da se muž njene drugarice pretplatio na sajt "Only Fans" u kojoj se razmenjuju golišave slike i šalju "vrele" poruke. I ona ima profil na ovom sajtu na kom je upisana pod pseudonimom. Slučajno su se njih dvoje našli na tom sajtu gde su tri meseca razmenjivali vrele poruke ne znajući zapravo ko se nalazi iza svakog profila.

Kada su saznali istinu, on je promenio ploču - počeo je da je optužuje da je lažljivica i sve to u nadi da će uspeti da spasi brak koji se našao na staklenim nogama. Naime, on je tvrdio da je Hani otpočetka znala da se dopisuje s njim i počinje da je krivi za krizu u braku.

Da bi "sprao" krivicu sa sebe, priznao je ženi da ima otvoren nalog na tom sajtu, da razmenjuje poruke sa drugim ženama, ali je nastavio da tvrdi da je Hani želela i u stvarnosti da bude sa njim.

Hani je rešila da uzme stvar u svoje ruke i da će otvoreno razgovarati sa drugaricom i detaljno joj objasniti šta se desilo. Ona veruje da je njena drugarica bila zatečena situacijom, ali da sada sve više počinje da veruje mužu nakon što on ne odustaje od svoje tvrdnje i insistira na tome da je on u pravu.

- Ne znam šta će se desiti. Na sajt se može prijaviti ko želi bez da mi ostali vidimo lokaciju ili mejl adresu - rekla je Hani pratiocima na društvenim mrežama.

Isti ti pratioci su joj zatrpali profil porukama da joj ne veruju da nije znala da se iza profila na sajtu krije muž njene drugarice. Međutim, Hani tvrdi da zaista ništa nije znala i da nikada ne bi naudila prijateljici.

Ona ističe da je muž drugarice skupo platio personalizovano "iskustvo sa devojkom" gde je mogao da joj šalje direktne poruke i gleda njene snimke, tako da je on morao da zna ko je ona. Ona na tim snimcima nije mogla njega da vidi - samo njoj je bila uključena kamera.

- Razmišljam u sebi: "Da li sam nesvesno imala aferu sa mužem jedne od mojih najboljih prijateljica?". Osećam se iscrpljeno što je to uradio meni" - rekla je Hani.

Kome vi više verujete?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Zanimanje joj je profesionalna ljubavnica: Otkrila je kad tokom godine muškarci najviše varaju žene

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle