• 0

Vreme čitanja: oko 4 min.

Sve ljubavi Bredlija Kupera: Koje sve dive je ljubio pre Điđi Hadid?

N. K.

Vreme čitanja: oko 4 min.

Duga lista implicira da glumac ne može da se skrasi

  • 0
Bradley Cooper, Irina Shayk Foto: Profimedia

Za ovog holivudskog zavodnika često su govorili da na velikom platnu ima hemiju apsolutno sa svima, a čini se da je to slučaj i u privatnom životu. Glumac je ponovo u žiži javnosti nakon objave da se zabavlja sa Điđi Hadid, koleginicom svoje bivše partnerke Irine Šajk.

A koga je sve voleo, prosio i sa kim se u međuvremenu ženio Bredli Kuper?

1. Dženifer Esposito

Jennifer Esposito Foto: Profimedia

Kuper i glumica prvi put su se pojavili u javnosti kao par u januaru 2006. godine, kada su viđeni kako se ljube na proslavi Zlatnog Globusa. U oktobru te godine su se verili i venčali dva meseca kasnije, na jugu Francuske. U maju 2007, Dženifer je podnela zahtev za razvod navodeći „nepomirljive razlike“, a brak je okončan u novembru.

- To je bilo samo nešto što se dogodilo. Dobra stvar je što smo oboje shvatili - izjavio je Bredli.

No, njegova bivša nije bila tako diplomatski nastrojena što se tiče davanja odgovora.

- On je imao zlu, hladnu stranu, ličnost koja se menja iz časa u čas. Ja nisam bila problem. Ostavila sam po strani svoje potrebe, život, zdravlje. Osećala sam se veoma, veoma usamljeno - govorila je Dženifer.

2. Kameron Dijaz

Cameron Diaz Foto: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

Godine 2007. vrlo kratko se pričalo da se Kameron Dijaz i Kuper zabavljaju u Njujorku. Viđeni su u vrlo prisnom kontaktu tokom večere u hotelu "Morgan", a zatim na utakmici "New York Giants" kluba.

Izvor je tada rekao za "Page Six" da je "par veoma blizak i da su više od prijatelja". Međutim, romansa nikad nije potvrđena.

3. Rene Zelveger

Renee Zellweger Rene Zelveger Foto: Tanjug/AP

Kuper je glumio sa Rene Zelveger u "Slučaju 39", koji je snimljen 2006. Paparaci su ih uhvatili zajedno u Njujorku, u junu 2009. godine, a tada su se rodile glasine o romansi.

Već u decembru 2009, Zelvegerova je provodila praznike sa Bredlijem i njegovim roditeljima u Los Anđelesu. Navodno su počeli da žive zajedno početkom naredne godine.

Kuper je ovako govorio o Rene:

- Ne mogu da nađem reči da je opišem. Jednostavno je volim. Voleo sam da dolazim na posao, da glumim sa njom. Toliko sam naučio od nje.

Par se rastao 2011. godine, ali su ostali prijatelji.

4. Olivija Vajld

Olivia Wilde Foto: Tanjug/AP

U junu 2011, Kuper i Olivija Vajld su viđeni na afterpartiju "Cinema Society" povodom proslave filma "The Hangover part II".

Izvor za "Us Weekly" je rekao da se "par definitivno povezuje i da je Olivija veoma ljubomorna". No, romansa nikada nije potvrđena.

5. Dženifer Lopez

Dženifer Lopez Foto: Presley Ann / Getty images / Profimedia

Kuper i Dženifer Lopez prvi put su uhvaćeni na večeri u Njujorku, u "Per Se" restoranu, septembra 2011. godine, ali su negirali bilo kakvu romansu.

Ponovo su uočeni zajedno u oktobru, tokom vožnje u Los Anđelesu, što je nastavilo da podstiče spekulacije. „Posle njihovog sastanka u Njujorku, Bredli i Dženifer su ostali u kontaktu“, rekao je izvor za "People". „Sviđa joj se njegova pažnja, on je zasmejava”.

Nije bilo vesti o raskidu, verovatno zato što nikada nisu bili par u javnosti, ali izgleda da su ostali prijatelji. Godine 2019, Lopez je, u sada izbrisanoj objavi na "Instagramu", napisala da je ohrabrila Kupera pre nego što je izveo „Shallow” na dodeli Oskara. „Izgledao je malo nervozno. Rekla sam mu da je pesma toliko lepa i da kada čuju prvih nekoliko nota, počeće da aplaudiraju. Da ne brine, već da peva.“

6. Zoi Saldana

avatar put vode premijera Foto: Tanjug/AP/Jordan Strauss/Invision

Kuper i Zoi Saldana zajedno su glumili u filmu"Reči", a zbog njihove hemije odmah su se pojavile glasine o romansi. Zatim su viđeni u Los Anđelesu tokom intimne večere, u januaru 2012.

Kasnije tog meseca, na "Sundance" filmskom festivalu u Juti, primećeni su kako se ljube, a u februaru je Saldana viđena sa Kuperovom majkom Glorijom. U junu su mama i glumica primećene u zajedničkom šopingu.

Par se rastao krajem 2012. godine, a glumica se udala za partnera Marka Perega nekoliko meseci kasnije.

7. Irina Šajk

Irina Shayk, Šajk Foto: Profimedia/Abaca Press/MM/ABACA

Kuper je počeo da izlazi sa ruskim supermodelom Irinom Šajk, 2015. godine, a tog aprila viđeni su na izvođenju brodvejskog mjuzikla "Finding Neverland".

Neko vreme su držali svoju vezu u popriličnoj privatnosti, ali su u martu 2017. dobili ćerku Leu.

- Imati dete i sopstvenu porodicu, to je čudo i nešto o čemu sam oduvek sanjao. Otvorilo me je, pretpostavljam, još više - rekao je Kuper za "NPR".

Par je raskinuo 2019. godine, ali zbog ćerkice i dalje provode vreme kao porodica.

U međuvremenu, glumac je viđen sa Humom Abedin, saradnicom Hilari Klinton, i glumicom Dijanom Agron.

8. Điđi Hadid

Gigi Hadid, Điđi Foto: Tanjug/AP

Model Điđi Hadid i glumac viđeni su kako ulaze u isti auto, u oktobru 2023. godine, nakon večere u "Via Carota" restoranu, u Njujorku. Izvor je naveo da se Hadid "zaljubila" u glumca.

„Oni se zabavljaju“, rekao je insajder. Par je nedavno i javno objavio svoju romansu, prenosi "Elle".

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle