• 0

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Ne želim da dete mog supruga bude u našim životima": Traži savet stranaca na internetu

M. P.

Vreme čitanja: oko 3 min.

Jedan poziv promenio joj je brak

  • 0
svađa, porodica, svađa roditelja, razvod, svađa u kući, dete razvedenih roditelja Foto: Shutterstock

Na društvenim mrežama su izuzetno popularne ljubavne priče, ali i problemi u vezi. Sada postoje platforme na kojima i anonimno možete napisati neku situaciju i upitati ljude za mišljenje.

To je učinila i jedna žena, koja je u velikoj dilemi kako postupiti ispravno.

Ova anonimna dama opisala je svoju situaciju i dala publici da donese sud. Naime, već dugo je sa svojim suprugom, ali su pre pet godina odlučili da naprave pauzu i razišli su se, doduše, ne i na papiru. Ta pauza ih je samo osnažila, kako navodi, i pomogla im da shvate da treba da se pomire. I tako bi.

- Išlo nam je super ovih pet godina, zaista,  onda je pre mesec dana zazvonio njegov telefon i sve se promenilo. Kontaktirala ga je žena sa kojom je proveo jednu noć pre pet godina, kada smo se razdvojili, i javila mu je da je tada zatrudnela i da je četvorogodišnje dete njegovo. Letela je "bomba za bombom", kada je već u sledećoj rečenici tražila da joj pošalje oko 500 evra. Da se razumemo, ja sam znala da je on imao takve kombinacije, rekao mi je kada smo se pomirili, ali sam izabrala da ne govori detalje, jer želim da se fokusiram na nas i budućnost - napisala je na "Reditu".

Nakon što je navela da je to i njemu bio prvi put da išta čuje o detetu, dodala je da žena nije bila voljna da pristane na DNK test, kako bi dokazala njegovo očinstvo.

- Mora da dobije sudski nalog. Takođe kaže da je spavala sa više partnera, tako da nije 100 odsto sigurna da je on otac. Onda sam videla sliku deteta. Sumnjivo bi mi bilo da nije on otac. Osećala sam se devastirano. Osećanja su mi baš pomešana, pa sam krenula na terapiju - nastavila je.

Žena plače, suze, tužna žena depresija Foto: Ilustracija/Shutterstock

Kako je još otkrila, to dete je godinama kod bake i deke i oni imaju starateljstvo, jer je njegova majka bila često u pritvoru ili čak zatvoru.

- Ne znam šta da radim, jer ne želim ovo dete u svom životu. Imam maćehu i znam kakav je osećaj znati da to nije tvoja majka.

Prepričala je i kako zajedno imaju već dete tinejdžera i kako je dovoljno loše pomisao da njima treba da se objasni situacija, a tu su i porodica i prijatelji. Kako dalje navodi, bilo je dovoljno ponižavajuće da je prevari i da svi znaju.

- Izgubila sam prijatelje kada sam odlučila da ga pustim da dođe kući i pokuša da obnovi naš brak. Ne znam da li bih ikada mogla da vidim ovo dete kao nešto drugo osim kao proizvod nevernosti mog muža. Naravno, podržavam da on šalje alimentaciju, ako DNK test pokaže da je on otac, a možda izigravam maćehu ili ću se razvesti od njega. Ne znam šta da radim. - navodi ona.

Mnogi smatraju da ta "poznanica" pokušava da na prevaru uzme novac i da to što liči ne mora da znači ništa. Drugi joj savetuju da u svakom slučaju sačeka rezultate testa.

- Nemojte ostvarivati kontakt sa detetom pre rezultata, jer ćete se možda vezati za njega i ono za vas i samo ćete biti povređeni. S druge strane, ako jeste, između deteta i odraslog čoveka - izaberi da povrediš čoveka, a ne dete. Dakle, ostavi ga da bude sa svojim detetom, umesto da okušavaš da ga zadržiš za sebe i odvojiš od njega - pišu u komentarima.

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane koja pesma najbolje opisuje njihov ljubavni život: "Kupi mi majko top"

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle