• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Primorao me je na operaciju da bi me verio": Sindi traži pomoć na mrežama, komentari su jednoglasni

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šta biste vi rekli ovoj nesrećnoj devojci

  • 0
Prosidba, veridba Foto:Shutterstock

U emotivnoj vezi je najvažniji kompromis i da obe strane iznesu svoje želje, zamisli i potrebe. Ipak, dešava se da se granica pređe i jedna osoba dominira nad drugom.

Upravo tako se desilo i ovoj 27-godišnjoj devojci Sindi koja se na "TikTok-u" zove Sidneipurl i koja je javno iznela svoj problem.

Njena ljubavna priča sa deset godina starijim partnerom je tekla po planu, bez većih trzavica. Međutim, posle određenog vremena počela su razmišljanja o veridbi. Ona je očekivala prsten svakog trenutka, ali pre nego što se to desilo, dečko ju je zamolio da preduzme nešto zaista čudno - da ode na plastičnu operaciju.

On, inače doktor, primorao ju je da se podvrgne plastičnoj operaciji pre nego što klekne pred nju, piše "Mirror". Neka druga devojka na njenom mestu bi bila zgrožena time, započela bi svađu jer je to znak da mu se ne dopada u celokupnom smisli, ali njegova devojka - ga je branila.

- On zarađuje oko 500.000 funti godišnje, pomaže siromašnima i daje dosta u dobrotvorne svrhe. Neću kriti da mi njegov novac ne imponuje, s obzirom na to da je moja porodica odrasla u siromaštvu, njegov prihod mi znači. Između ostalog, slažem se i sa njegovim roditeljima - rekla je ova devojka.

Ona je pristala da uradi ono što je on zahtevao od nje - otišla je na liposukciju i posle toga viđen je prsten na njenoj ruci.

- Priznajem da i posle operacije mislim da ga još uvek ne privlačim. Nikada mi ne daje komplimente niti pokazuje posebnu naklonost ka meni - iskrena je Sindi.

Počele su pripreme za venčanje, uglavnom se Sindi time bavila i pošto je na završnoj godini studija, finansijski zavisi od njega pa nije imala pravo da mu se žali da joj je planiranje svadbe naporno.

- Znam da bi mi rekao da on ne zarađuje novac da bih ja kukala.

Ono što najviše komentara izaziva u celoj priči jeste da je Sindi priznala da joj je ovo prva veza, pa nije sigurna da je ovakvo njegovo ponašanje normalno. Postavila je pitanje na "TikTok" profilu i traži pomoć pratilaca.

Dobila je komentare da treba da "beži" iz ove veze, a onda su neki od pratilaca mislili da je cela priča šala dok je nisu videli na snimku i savetovali je da treba da nađe pristojnijeg muškarca za sebe.

"Nijedna devojka ne zaslužuje ovakvog dečka", "Ovo mi sluti na početak zlostavljanja", "Nemoj se udati za njega"... samo su neki od komentara.

Šta biste vi posavetovali ovu devojku?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Predivan snimak braće koji su isti dan verili svoje devojke u helikopterima

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle