• 0

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Zeta ne podnosim, ne mogu ni ime da mu kažem": Dobila je savete kako da ga prihvati, a da ne povredi ćerku

B. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tužna priča jedne žene koja je tražila pomoć

  • 0
svekrva, zet, ćerka i zet, ćerka, smeh, porodica Foto: Shutterstock/El Nariz

Rodbinski odnosi su ozbiljna stvar i koliko god se trudili i želeli da sve bude idilično, retko kada i bude. A ako bude, onda tu nešto ne štima.

Svima je poznato da je odnos između svekrve i snaje uvek zategnut, ali sve se češće može pročitati i da se tašte i zetovi nešto "ne mirišu". Takva je priča i ove žene.

Naime, ona se požalila savetnici Kolin Nolan i pitala šta da radi po pitanju odnosa sa zetom.

- Moja ćerka, koja ima 38 godina, je u braku već 17 godina za čovekom kog ja prosto ne volim. Ne mogu ni ime da mu izgovorim. Odbijam da ga priznam, nikada ga ne viđam, a ako se to nekad i desi, potpuno ignorišemo jedno drugo - kaže ova žena kojoj nije otkriveno ime, prenosi "Mirror".

Ona tvrdi da on nije partner pun ljubavi, brige i poštovanja jer se ponaša kao da je samac, ne mareći previše za suprugu i decu. Njena ćerka je zaslepljena njime, opsednuta i što je najgore, pokriva ga u svemu, štiti i laže za njega.

- Taj čovek je sebičan, ne radi ništa po kući niti pomaže u čuvanju dece. Moju ćerku tretira kao mamu, a ako se ja pitam, deca mogu živeti sa jednim roditeljem. Međutim, ona mi kaže da sam nerazuman - jada se ova žena.

Tašta je prestala da ide kod ćerke i zeta jer ne može da ga podnese, ali ono što je priznala jeste da pred decom nikad ništa loše neće reći o njemu.

Kolin, kojoj se ova žena otvorila i izjadala, posavetovala ju je da bi trebalo da ga prihvati kako zna i ume, jer je on izbor njene ćerke i otac njenih unučića. Takođe, govori joj da se mora i pretvarati da ga "gotivi" i voli kako bi izbegla svađu sa ćerkom i neraspoloženje pred unucima. Jasno je da je kod nje prisutan stres, ali mora pronaći način da ga kanališe.

Šta biste vi savetovali ovoj ženi?

(Ona.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Pitali smo građane Beograda kog srpskog glumca bi volele da vide u reklami za veš

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Lifestyle